© Vitaya

Bec, Jenny, Frances en Sophie schopten het in de middelbare school nooit verder dan het clubje van de ‘losers’. Ze kregen het hard te verduren van pester Tiffany, maar worden nu - tien jaar later - door haar uitgenodigd op een schoolreünie.

Bec (Zoe Tuckwell-Smith) is intussen verloofd met de liefde van haar leven, Frances (Virginia Gay) heeft met succes haar eigen zaak uit de grond gestampt, Sophie (Melanie Vallejo) heeft haar leven terug op de rails na de dood van haar verloofde, en Jenny (Melissa Bergland) staat meer dan ooit sterk en zelfzeker in haar schoenen. Of dat denken ze toch. Het viertal wil Tiffany (Michala Banas) overtuigen van het feit dat ze iets gemaakt hebben van hun leven. Maar de gastvrouw is nog geen haar veranderd…

Wanneer de vrouwen plots de lottowinst opstrijken, maken ze de balans op van hun leven. Hebben ze het dan toch ‘winners’ geschopt? Of komen ze tot een teleurstellende vaststelling? Dat ontdek je vanaf 11 oktober 2012 elke donderdagavond bij Vitaya in de gloednieuwe Australische reeks Winners & Losers.

Bedenker Bevan Lee - die eveneens zijn stempel drukte op de serie Packed to the Rafters en meewerkte aan All Saints en Home and Away - noemt Winners & Losers een ‘charmedy’: een combinatie van drama, comedy en een flinke portie charme. De reeks was een groot succes in Australië en staat er in het lijstje van de twaalf best bekeken programma’s. Melissa Bergland – die de rol van Jenny vertolkt – streek een Logie Award voor ‘Most Popular New Female Talent’ op.

Winners & Losers vanavond om 20.55 uur op Vitaya

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: