Wat hebben we jullie gemist! En aan het publiek op de schaarse en kleine zomerconcerten te zien was dat gevoel volledig wederzijds. Ook voor ons was het een bizar voorjaar en een bevreemdende zomer. Wat ons feestjaar had moeten worden, werd overschaduwd door "wat echt belangrijk is". Maar kijk, er schijnt terug wat licht door de ramen en ook in onze concertagenda wordt de leegte stilaan terug wat opgevuld. Met andere woorden: tijd voor een portie goed nieuws!

Yevgueni: full-band in 2020

Zoals al gemeld via Facepook hebben we onze verjaardagsconcerten in Gent en Leuven nogmaals moeten verplaatsen omwille van de covid-maatregelen. Aanvankelijk werden ze opgeschoven van april/mei naar september, maar nu dus nog eens naar mei/juni 2021. De tickets blijven geldig, dus let goed op voor welke van beide data in Het Depot jouw tickets geldig zijn.

MAAR!

We hebben meteen ook een nieuwe (voorlopig eerste en enige) datum waarop je Yevgueni full-band aan het werk kan zien in 2020. Op dinsdag 29 september spelen we namelijk in het OLT Riverienhof in Deurne. De voorverkoop is zonet om 11u gestart. De plaatsen zijn - zoals dat gaat tegenwoordig - beperkt, dus wacht niet te lang om je tickets te bestellen! Dat kan je doen via deze link.

Mezz - Breda (NL): uitverkocht

Ook het full-band concert in Breda (verplaatst naar 10/09/2020) zal kunnen doorgaan! Het wordt een coronaproof concert voor 100 mensen in de grote zaal, sold out dus.

Volg onze Facebookpagina voor later (meer concreet) nieuws over de andere data in Nederland (Ede en Middelburg).

Bierfeesten (als ik dit maar heb) - Raymond

In augustus kregen we een héél fijne opdracht van Radio 2, nota bene op vraag van Raymond zelf: "Kunnen jullie een song van Raymond van het Groenewoud coveren voor zijn 70e verjaardag?" Ja dus!

We kozen voor "Bierfeesten (als ik dit maar heb)". Vooral de ondertitel gaf en geeft in deze vreemde coronatijden een extra lading aan deze schitterende klassieker: als ik dit maar heb! Kijk en luister hier:

Je vindt de song ook op Spotify!

Andere fijne coronaprojecten

Deze ongewone coronazomer deed ons allemaal ook "out of the box" denken. De immer enthousiaste mensen van "De Zomer is van Mechelen" organisereerden hoogst uitzonderlijke concertjes op de - in de bescheiden mening van Klaas - mooiste plek van Vlaanderen: de Sint-Romboutstoren. Blij, dankbaar en trots dat Klaas als Mechelaar één van de toren-artiesten mocht zijn!

Aan het begin van de coronacrisis maakte de Academie van Grimbergen (waar ook onze drummer Stef Vanstraelen les geeft) een nieuwe versie van "Waar jij niet bent". Het resultaat was ronduit verbluffend en willen we jullie niet onthouden, als vrolijke uitsmijter van deze nieuwsbrief.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over