Yoga is hot, yoga is in en vooral: yoga voelt goed én doet ook goed en dat zowel lichamelijk als geestelijk. Het leert je om beter om te gaan met je grenzen, fysiek enerzijds maar zeker ook geestelijk. Het zorgt voor actie én tegelijk creëert het rust in je mind. Yoga maakt je flexibel in lichaam én geest. Dat mag ik intussen al een 6tal jaar ondervinden en omdat ‘k zelf zo enthousiast ben en overtuigd ben van de benefits van het yoga doen, wil ‘k dat yoga plezier graag met jou delen!

Denk jij bij ‘Yoga’ ook nog altijd aan al die typische clichés? Vergeet ze! Yoga is down to earth en helemaal niet zweverig. Je hoeft geen slangenmens te zijn en je benen dus niet in je nek te kunnen leggen. Het is ook zeker niet enkel iets voor vrouwen. Heel wat bekende mannen zijn intussen aan de ‘Broga’ gegaan, de ‘brother yoga’ , denk maar aan Ryan Giggs van Manchester United om er maar ééntje te noemen. Neen, het is géén sekte én het is heus wel wat meer dan enkel wat zitten hummen in kleermakerszit met wierookstokjes en zweverige muziek op de achtergrond. Je kan het zo fysiek en lastig maken als je zelf kiest. Er zijn ook heel veel stijlen, zoveel soorten, dat er ook voor jou een stijl is die je ligt, er is dus ‘een yoga’ voor iedereen! Vergeet alle clichés, op www.yogametevy.com gaan we voor haalbaar, betaalbaar, toegankelijk én fun!

Ikzelf was het af en toe grondig beu om na het werk naar huis te snellen –voor zover dat in huidige filetijden nog kan-, mijn zoontje van de crèche op te halen, naar huis te rushen, vlug eten te maken, nog wat mails te doen voor het werk, op te ruimen, in de rapte mijn yoga gerief bij elkaar te grabbelen en dan weer in die auto te moeten stappen om –meestal na alweer een heerlijk vleugje file –eindelijk aan de yoga studio aan te komen om te constateren dat er weer maar ’s nergens parkeerplaats te vinden was en ik dus té laat en met veel te veel stress in mijn lijf aan mijn yoga uurtje kon beginnen. Ok, het is niet altijd zo, maar toch, het klinkt wellicht toch herkenbaar, dat je overgestresseerd aan je yoga les begint, terwijl je eigenlijk net op zoek bent naar ontspanning?

Gelukkig bestaat er een oplossing: online yoga lessen volgen! Yoga met Evy to the rescue! Gedaan met rushen om op tijd in die les te zijn, gedaan met vaste dagen en uren, vanaf nu kies jij wanneer jij tijd hebt of wilt vrijmaken voor jouw yoga les. Op www.yogametevy.com bedienen we zowel de beginnende yoga beoefenaar als de getrainde yogi. Wil je de basics van yoga aanleren, dan kan je kiezen voor het Start2Yoga pakket. Daarin leren we je via 21Workshops op een goeie, onderbouwde manier de basisposes en uitlijningsprincipes aan. Waarom precies 21? Wel, omdat je op 21dagen de basis legt voor een nieuwe gewoonte. Je maakt op die tijd een nieuwe ‘neural pathway’ aan in je hersenen namelijk. Als je dit pakket achter de rug hebt of je hebt al voldoende kennis van de basis van yoga, dan kan je door naar het maandabonnementenluik van de site. Hier kan je je abonneren op een uitgebreid aanbod lessen gegeven door een pak ervaren Yoga leraars die stuk voor stuk met kennis van zaken én op een leuke manier verschillende types yoga lessen geven, van verschillende duur én in verschillende yoga stijlen. Op die manier kies jij welke stijl je best ligt, welke leraar én hoeveel tijd je aan je yoga les kan besteden.

Een heerlijk flexibel systeem dat haalbaar, betaalbaar én fun om doen is , want in the end is dat nog steeds een basis vereiste: dat je plezier beleeft aan wat je doet. En ik beloof je, dat zal je op www.yogametevy.com !

Op 12september gaan we officieel van start, vanaf dan kan je proeven van al ons yoga lekkers. En om dat te vieren organiseren we op vrijdag 11september een sup-yoga en start2yoga event in samenwerking met Stad Gent op het domein ‘De Blaarmeersen’.

Ook hier: geen lange speech of uiteenzetting maar meteen keiharde ‘action’☺Trek dus die zwembroek of dat badpak maar aan en doe mee! Ervaar het plezier van dé nieuwe yoga hype ‘Sup Yoga’ (yoga op een opblaasbaar board op het water) of doe mee met onze Start 2 Yoga les en voel hoe plezant, deugddoend én helend yoga kan zijn...

Allen daarheen !

  • Gratis Yoga event in Gent
  • Waar: Domein De Blaarmeersen, Gent Wanneer: vrijdag 11september
  • Gratis Sup Yoga initiaties doorlopend vanaf 16u30 Gratis Yogales met Evy en Joachim van 18u tot 19u15
  • Voor wie: iedereen die zin heeft om aan den lijve te ondervinden wat Yoga is. Pers én publiek zijn meer dan welkom.
  • Breng zelf een yogamatje mee. Heb je er geen? No worries, we hebben voldoende matjes gratis beschikbaar.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over