Over enkele dagen opent Zeverrock, de fijnste festivalweide van het land, haar deuren. Voor het zover is, geven we graag nog wat praktische info mee.

Het festival begint iedere dag om 17 uur en we doven de lichten om 3 uur. Tot 2.30 uur kun je jetons kopen, de drank- en eetstanden sluiten een kwartier later (om 2.45 uur). Wil je graag weten welke band of dj wanneer speelt? Het volledige uurschema vind je op onze website.

Alleen water en frisdrank worden dit jaar in PET-flesjes geschonken. Voor al onze andere dranken werken we met herbruikbare bekers. Wij rekenen geen waarborg voor de beker, maar vragen je in ruil wel om hem leeg in een van de witte vuillnisbakken te droppen of aan een van de togen af te leveren. Als je 20 herbruikbare bekers verzamelt en indient aan de recyclestand, ontvang je een gratis drankjeton! Iedereen wint, soms kan het leven toch mooi zijn

Kom je met de wagen naar Zeverrock? Let op, er gelden enkele verkeersmaatregelen in het centrum van Zevergem tijdens de duur van het festival. De Blijpoel en Scheldehout worden verkeersvrij gemaakt van 4 augustus 2023 om 15.00 uur tot en met 6 augustus 2023 om 04.00 uur. HetDorp wordt ook afgesloten tussen Blijpoel en de Vrije Basisschool op volgende momenten:
• 4 augustus 2023 van 15.00 uur tot 5 augustus 2023 om 04 uur
• 5 augustus 2023 van 15.00 uur tot 6 augustus 2023 om 04 uur

Liever met de fiets? Behalve op de traditionele fietsparking aan de ingang van het festivalterrein kun je jouw stalen ros ook parkeren op de extra fietsparking aan het Dorp. Net zo gemakkelijk!

In overleg met de veiligheidsdiensten en de overheid is het niet mogelijk het festivalterrein te verlaten, eenmaal je binnen bent.

En nu, aftellen maar! Zit je nog met vragen? Contacteer ons via onze socials of via onze website. We antwoorden zo snel mogelijk!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over