Ook het gevoel dat het straks drummen wordt op 6 en 7 augustus? Kan kloppen, want als we de laatste verkoopcijfers mogen geloven, wordt Zeverrock de Belgische kasbon van het festivalseizoen: populair, betrouwbaar en meer dan zijn geld waard!

Echt, folks: wie een stevige pot meerstemmige, maar daarom niet minder weerbarstige rock wil horen, moet deze zomer afzakken naar Zevergem. Zelfs met een berg poolijs op de bast gesjord, zal de stoom nog uit uw oren komen!

Dus azijnmuilen dezer wereld, gooi de Prozac in de vuilbak en schrijf uzelf een shot good vibrations voor! Tot en met donderdag 5 augustus kunt u in onze voorverkooppunten terecht. Voor het vertier op vrijdag betaalt u 12 euro, voor een zaterdagticket moet u 3 luttele eurootjes extra opdelven. Combitickets wisselen voor 22 euro van eigenaar. Wacht niet te lang, want op is op!

Pientere lui die van plan zijn complètement loos te gaan, krijgen naast een goedkeurend knikje van onzentwege de kans om te crashen op onze camping. Vanaf vandaag heeft die trouwens een gloednieuwe, eigen saajt, waar al uw vragen, bekommernissen en liefdesaanzoeken als sneeuw voor de zon verdwijnen.

Capice? Oké, dan kunt u nu beschikken. Richting dichtstbijzijnde voorverkooppunt, dat spreekt.

Voorverkoopadressen:
VDK Kantoren: Zwijnaarde, De Pinte, Eke
Nazareth, St Denijs
Fnac: Gent, Brussel, Antwerpen, Wijnegem, Leuven
Zevergem: Café Boldershof
De Pinte: Bar-on, Bora Bora, 't Zwart Schaap
Bookshop Marian
Zwijnaarde: Gouden hoofd
St Denijs Westrem: Het Gemeentehuis

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: