Welke Belgische artiest kan zeggen dat hij mag optreden in de concertzaal die hij zelf als architect heeft ontworpen? Het antwoord? Slechts één : Zjef Vanuytsel. Komende zaterdag 16 februari speelt deze chansonnier-architect immers in het Cultuurcentrum Den Egger in Scherpenheuvel. Een nieuw concertgebouw dat sinds 2007 onderdak biedt aan muziek en theater.

Collega-zangers noemden "Den Egger" al een verrijking voor het Vlaamse cultuurleven, een nieuwe concertparel. Anderen beschreven Zjef's werk in het verleden ook als 'architectuur op een notenbalk'. Volgende zaterdag zal de singer-songwriter dit  podium zelf nog eens betreden met zijn zeskoppige band en de chansonnière Micheline Van Hautem. Het architectuurverhaal is ondertussen grotendeels afgelopen, maar als zanger heeft Zjef (na enkele gezondheidsproblemen) de laatste jaren opnieuw zijn tweede adem gevonden.

Puttend uit zijn bestaand repertoire, aangevuld met een aantal nieuwe liedjes en ondersteund door de mooie stem van zangeres Micheline Van Hautem, wordt dit een muzikaal verrassend en ontroerend concert. 

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Zjef Vanuytsel
Datum: 
Zaterdag 16 februari 2014
Locatie: 
CC Den Egger, Scherpenheuvel

Reservatie:

Meer over