Op vrijdag 22 december breekt braindance_ ver buiten de gekende muren van de AB Club. Tijdens een XL-editie van AB’s elektronicaconcept wordt het volledige AB Complex omgetoverd tot een gelegenheidsnachtclub in hartje Brussel. Met The Subs, horsegiirL, Lander & Adriaan (Live), Oden & Fatzo, Mella Dee, Bibi Seck, LCY, Sim0ne en Mati Drome op de line-up belooft de avond alvast een pittige training voor de dansbenen te worden.

Sinds 2018 geeft AB met braindance_ een platform aan vooruitstrevende dj’s, bedroom producers en grensverleggende live electronica acts. Na een uitverkochte XL-editie in 2022 trekt AB ook dit jaar opnieuw alle dansregisters open. Op vrijdag 22 december gaat ze opnieuw “all out, all night long” zowel in de Grote Zaal als in de AB Club.

Op de affiche van braindance_2023 prijken dit jaar: The Subs, horsegiirL, gekend van de hit "My Barn My Rules”, Oden & Fatzo, het energieke Lander & Adriaan (Live) en de Britse veteraan Mella Dee. LCY, de Schotse Sim0ne, Bibi Seck, en de Antwerpse Prince of Darkness Mati Drome vervolledigen de soundtrack.

Meer info over de volledige line-up, tickets en info vind je hier.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: