Dreuzels aller landen opgelet, want op zaterdag 20 april opent Kinepolis de deuren voor een avond vol magie en avontuur tijdens de Harry Potter Night! Laat je innerlijke tovenaar los en stap binnen in de magische wereld van Harry Potter en zijn vrienden. Doe mee aan de quiz, maak kans op leuke prijzen en geniet van de eenmalige vertoning van Harry Potter and the Prisoner of Azkaban.

I solemnly swear that I am up to no good. Je zou het hen niet geven, maar het is inmiddels twintig jaar geleden dat Harry, Ron en Hermelien te maken kregen met een wel héél duister jaar op Zweinstein… Wat hebben een ontsnapte gevangene, dementors en natuurlijk Hij-Die-Niet-Genoemd-Mag-Worden gemeen? Laat de naam Sirius Black een belletje rinkelen? Ter ere van deze magische twintigste verjaardag tovert Kinepolis een avond vol Harry Potter uit haar (sorteer)hoed.

Haal je spreukenboek dus maar boven en zet nog snel even alle films op een rijtje, want je kan in de prijzen vallen tijdens de Harry Potter Night. Neem deel aan de Kahoot-quiz en toon dat jij een échte Potterhead bent! Ga daarna samen met Harry, Ron en Hermelien op avontuur in Zweinstein tijdens Harry Potter and the Prisoner of Azkaban.

Voor alle tovenaars en heksen worden er lekkere snacks, (tover)drankjes en goodies voorzien.

Mis deze betoverende avond niet! Koop hier je tickets voor de Harry Potter Night en beleef een magische avond die je nooit zal vergeten. Misschief managed!

Programma

  • 19u15: Ontvangst
  • 19u30: Harry Potter Quiz
  • 20u15: Pauze
  • 20u30: Harry Potter and the Prisoner of Azkaban
  • 22u52: Einde

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over