Tijdschema, podia-indeling en 3 nieuwe namen

De affiche van Crammerock is compleet, het puzzelen kan beginnen! Het festival telt dit jaar 52 artiesten verspreid over 4 podia en 2 festivaldagen. Het tijdsschema en de podia-indeling kan je terugvinden op het baken van alle info: www.crammerock.be .

Absynthe Minded, Milo Spyker en Gomorris

Het programma vervolledigen doet de organisatie met nog eens drie nieuwe acts. Belgische indie-pop legende Absynthe Minded is daar een van. Al meer dan twee decennia (ja, echt) veroveren Ben Ostyn en de zijnen harten met iedere nieuwe release. Met single ‘Sunday Child’ mogen we ons verwachten aan een heerlijk nieuwe plaat midden september. Met een refrein dat smeekt om meegezongen te worden, lijkt de band klaar om alweer nieuwe zieltjes te overtuigen, en dat zonder de reeds bestaande fanbase te verloochenen met indie-pop hits Envoi of My Heroics, Part One.

Milo Spyker, techno-talent uit eigen land, neemt de festivalgangers op zaterdag 2 september mee op een techno trip van de bovenste plank. En dj-duo Gomorris zorgt op vrijdag 1 september voor een ultieme mix van wat de hitlijsten van vroeger en nu te bieden hebben. Dansen gegarandeerd!

Het programma van de 'HangOut'

De organisatie voorziet opnieuw een stukje op het festivalterrein waar je even tot rust kan komen: De “HangOut”. Je kan er een bezoekje brengen aan het speciale bieren café, waar je een selectie bieren uit glas kan drinken, en je vindt er ‘hoogstaander’ eten dan een eenvoudige hamburger. Naast de relax en chill zone kan je er dit jaar ook dansen. Op vrijdag kan dat op de beats van female dj-duo Olsan Twins, de beste indie-pop van Hindu Radio dj’s & met de knotsgekke Antwerpse heren van Discobar A Moeder. Op zaterdag warmt lokale held J&S de festivalgangers op. Olly Ameen brengt zijn feestje ‘London Calling’ naar de festivalweide, Nadiem Shah presenteert ons de beste dance hits en SONS voorziet na hun optreden op de mainstage een speciale dj-set.

Crammerock 2023 vindt plaats in Stekene op vrijdag 1 september en zaterdag 2 september op het festivalterrein langs de E34 in Stekene. Tickets voor het festival zijn volledig uitverkocht. Wie er toch wil bij zijn houdt best het officiële doorverkoopplatform van het festival in de gaten via resale.crammerock.be. Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via de website van het festival.

Crammerock is een tweedaags, complexloos muziekfestival tijdens het eerste weekend van september in Stekene, tussen Antwerpen en Gent. Jaarlijks passeren bijna vijftig acts op de drie podia, die garant staan voor non-stop muziek uit alle genres. Dankzij een collectief aan vrijwilligers weet het festival zich te onderscheiden met lage ticketprijzen en een ongedwongen sfeer. De vorige edities klokte het festival af op 36.000 bezoekers, verspreid over twee festivaldagen.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over