Met de toevoeging van DJ Krusound aan de affiche is de line-up van Repmond Rock, het muziekfestival uit Rupelmonde, compleet. DJ Krusound uit Kruibeke won de DJ contest die Repmond Rock VZW organiseerde en opent hierdoor met zijn zomerse deephouse de dans op zaterdag 21 juni op het Mercatoreiland. Krusound deelt de affiche met een andere Kruibekenaar, rapper Dyna Dee, die enkele gasten meebrengt: El-One, Braem en en het Kruibeeks collectief Krutown (Powahed & Lenny).

De volledige line-up ziet er als volgt uit:

Hoofdpodium

  • Dyna Dee & Friends
  • Horses On Fire
  • Coely
  • Customs
  • Raymond Van Het Groenewoud
  • Gunther D (stubru)

MAES DJ STAGE

  • Krusound
  • Ilse Liebens (stubru, De Maxx)
  • Rakka
  • Turntable Dubbers
  • Hindu Radio DJ’s

Nog tot 1 juni kunnen tickets aan de voorverkoopprijs van € 10 gekocht worden. De volledige opbrengst van het festival gaat naar het nieuwe lokalenproject van Scouts Rupelmonde.

Raymond op Repmond Rock, een bijzonder verhaal.

Repmond Rock bracht de voorbije 20 jaar de top van de Belgische muziekscene naar Rupelmonde, en zelfs af en toe een straffe internationale act.  Een beetje verwonderlijk dat de Vlaamse grootmeester Raymond van het Groenewoud tot op heden nog niet op het Repmond Rockpodium stond.  Met hits als Meisjes, Vlaanderen boven, Je veux l’amour, Liefde voor muziek … heeft hij Vlaanderen aan zijn voeten gekregen. De jaarlijkse afsluit van de Gentse Feesten door Raymond is legendarisch en nog steeds is hij een graag geziene gast op grote festivals.

Dirk Aernout, al jaren mee drijvende kracht achter Repmond Rock vzw, is dan ook blij dat hij kon zorgen voor het ultiem argument waardoor Raymond voor Repmond Rock koos. Het is geweten dat Dirk naast de organisatie van Repmond Rock ook heel vaak naar concerten en festivals gaat. Zo is hij bijvoorbeeld de officieuze recordhouder als bezoeker van het meeste aantal Rock Werchter edities aangezien hij sinds 1980 daar elk jaar van de partij is. ‘ Maar mijn eindeloze rij concerten begon in december 1978, toen ik als 13 jarige naar een concert van Raymond ging in zaal Roxy in Hamme. ‘En wat ik daar zag heeft mij blij gemaakt, wat ik daar zag heeft mij diep geraakt’  (nvdr. Knipoog naar ‘Liefde voor muziek’ van Raymond). Meer nog,  Dirk is nog steeds in het bezit van zijn inkomkaartje en een postkaart van Raymond die hij die avond heeft laten handtekenen (zie bijlagen).  Raymond was gecharmeerd door dit gegeven en tekent zaterdag 21 juni present in Rupelmonde om samen met Customs, Coely, Gunter D en vele anderen er een absolute topdag van te maken.

Meer info en tickets (tot 1 juni aan 10 euro)  via www.repmondrock.be.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Repmond Rock
Datum: 
zaterdag 21 juni 2014
Locatie: 
Mercatoreiland, Rupelmonde

Reservatie:

Meer over