In april 2023 is het precies 5 jaar geleden dat Alex Agnew en Andries Beckers de eerste episode van ‘Welcome To The AA’ online zetten. Een podcast die alle verwachtingen overtrof en in sneltempo uitgroeide tot een begrip binnen de podcastscene in België. Dat mag uitgebreid gevierd worden, vinden beide heren. Dat doen ze met een bijzondere live special op vrijdag 14 april in Arenberg Antwerpen. Tickets zijn nu verkrijgbaar.

WELCOME TO THE AA
Het recept van Welcome To The AA is gekend en geliefd: Agnew en Beckers praten wekelijks, telkens op maandag, met mensen die ze interessant vinden. Van collega-comedians, bekende gezichten, wetenschappers tot atleten en alles daar tussenin. Als ze maar een goed verhaal te vertellen hebben. Dat doen ze intussen al vijf jaar lang en met gigantisch succes. De podcast is al jaren één van de best beluisterde podcasts in België, met maar liefst 21 miljoen downloads en views sinds 2018. Bovendien werden ze eerder deze maand als enige onafhankelijke podcast genomineerd voor een Kastaar media-award.

LIVE SPECIAL: 5 YEARS OF MAKING MONDAY GREAT AGAIN
In ‘Welcome To The AA: 5 Years of Making Monday Great Again’ gaan de twee hosts compleet over the top. Verwacht je aan een hoop special guests, nooit eerder vertoonde geheimen vanuit de zolderkamer en bovenal: een gigantisch feest voor iedereen die deel uitmaakt van de WTTAA-familie.

De foyer van Arenberg Antwerpen wordt bovendien omgetoverd tot een waar WTTAA-museum, met items die trouwe luisteraars, en vooral de YouTube-kijkers, al ontelbare keren op de achtergrond zagen passeren. Voeg daar nog enkele drankjes en een passende DJ-set aan toe, en de birthday bash is compleet.

WELCOME TO THE AA: 5 YEARS OF MAKING MONDAY GREAT AGAIN staat gepland op 14 april 2023 in Arenberg Antwerpen. Tickets zijn nu verkrijgbaar via www.wttaa.be

WELCOME TO THE AA PODCAST verschijnt iedere maandag op alle podcastkanalen en YouTube. Beluister hier de nieuwste aflevering.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: