De succesproductie van An Nelissen “de moedermonoloog” wordt nu ook een gezelschapsspel! Samen met de DVD van deze topproductie is er een unieke extra uit: het moederbordspel!

Zwanger zijn, bevallen, geen plaats in de crèche, virussen, ontrouwe partners, vermoeidheid, pubers,…Geen enkele fase in het leven van moeders blijft onbesproken in “Moedermonoloog”. Het voorbije jaar veroorzaakte Nelissen een ware oestrogeengolf door de theaterzalen en maakte ze de taboes rond het moederschap bespreekbaar in Vlaanderen. Door de grote vraag van het publiek start in oktober het tweede deel van de tournee, met als kers op de taart de gelijktijdige lancering van de DVD met bijbehorend gezelschapsspel.

An ging afgelopen zomer aan de slag en maakte een volledig nieuw gezelschapsspel: het moederbordspel. Hierbij doorloop je het leven van een moeder van zwangerschap tot oma worden. Bij een 30-tal vakjes zorgde Nelissen voor originele opdrachten en onverwachte valkuilen, die voor hilarische taferelen in de huiskamer zullen zorgen. (Neem alvast een kijkje op An's website voor de opdrachten!)

Voor de prachtige uitvoering van het speelbord deed An Nelissen beroep op bekend cartoonist Lecctr (destandaard), die het onderste uit de kan haalde om het originele spel te illustreren. En dat allemaal gratis en voor niks bij de DVD!

De DVD met bijbehorend spel is vanaf vandaag verkrijgbaar in de handel.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over