Je moet het maar doen, als Vlaamse cabaretier de prijzen wegkapen in Nederland! Arnout Van den Bossche won niet alleen al de befaamde Humo’s Comedy Cup, maar ook het Deltion Cabaret Festival én een finaleplaats bij de laatste 3 van het VARA Leids Cabaret Festival in 2012, toch wel de moeder der cabaretwedstrijden van Nederland.

Tijdens de daaropvolgende finalistentournee door heel Nederland maakte hij indruk met zijn programma ‘De Relatiefluisteraar’. In deze theatervoorstelling is het publiek, zonder het goed te beseffen, beland in een soort ‘motivational seminar’ voor koppels met ernstige relatieproblemen. Deze pijnlijke vergissing ontaardt in een buitengewoon komische workshop van een zelfverklaarde ‘Relatiefluisteraar’ doorspekt met levendige interacties en observatiehumor.

Hou je niet van platte of schofferende humor, maar heb je het liever verfijnd en subtiel, dan is deze voorstelling echt iets voor jou. Aan enkele stiften en een tekenbord heeft Arnout genoeg om jou en je partner een hilarische avond te bezorgen. Je moet het toch ook maar weer doen, om dit Vlaams topcomedytalent van de grote podia weg te kapen en, in het spoor van toppers als Alex Agnew en andere Xander De Ryckes, een forum te geven in het theater van Welle.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Arnout Van Den Bossche
Datum: 
7 februari 2015
Locatie: 
Feestzaal Welle

Reservatie:

0479 49 22 17
Meer over