AXELLE is gekozen als ambassadeur van EQUAL Belgium op Spotify tijdens de maand mei. Met EQUAL probeert Spotify de stemmen van musicerende vrouwen luider te laten klinken. EQUAL omvat meer dan 50 landen en een wereldwijde afspeellijst om te genieten van vrouwen die overal ter wereld furore maken.

Met succesvolle pop-singles als ‘Fireworks’, ‘Mala Leche’ en ‘Candy Crush’ en haar laatste single 'Queen Of Hearts' is Axelle bijna niet meer weg te denken uit het Belgische radio- en televisielandschap. De jonge Kortrijkse was vorige zomer nog één van de genomineerden voor Zomerhit 2022 en wordt stilaan bekend vanwege haar bubbly persoonlijkheid, catchy songs en DIY-ingesteldheid.

Equal Belgium Playlist

'Queen Of Hearts'

In haar nieuwe single laat AXELLE blijken dat volwassen worden maar niets voor haar is. ‘Queen of Hearts’ is een poppy rocksong die doet wegdromen naar simpelere tijden en minder verantwoordelijkheden. Emoties waar we allen, soms meer dan we willen toegeven, mee kampen. Wat was het heerlijk kind te zijn! “Wat ik soms pijnlijk vind aan volwassen worden is dat je veel waarheden ontdekt. Je ontdekt dat de wereld hard is en dat je er uiteindelijk alleen voor staat. Ik noem mezelf altijd de eeuwige optimist, maar merk dat ik soms ook gewoon naïef ben. Ik geloof altijd dat het wel goed komt en dat de wereld bestaat uit prinsen op witte paarden en pony’s met regenbooghaar. Maar in 2022 is mijn ‘levensleuze’ dubbel en dik in mijn gezicht gesmeten en heeft de wereld mij ongelijk bewezen. Met ‘Queen of Hearts’ uit ik mijn verlangen om nog één keer aan alle waarheden te ontsnappen en nog één keer terug te gaan naar een zorgeloze wereld, nog één keer ‘down the rabbit hole’.”

Check out 'Queen Of Hearts'

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over