In de tweede aflevering van Olalala nemen Bart Cannaerts en Adriaan Van den Hoof het onder leiding van Siska Schoeters op tegen Bert Huysentruyt en Lisa Smolders. Op woensdag 19 maart om 20.40 u. op Canvas.

In deze tweede aflevering krijgen de panels voor het eerst de rubriek ‘Censuur’ voorgeschoteld. Voor die ronde moeten de kandidaten zich kunnen inleven in een specifiek muziekmilieu en deze week is dat de wereld van de Vlaamse schlager. De panels horen een stukje muziek van Laura Lynn en Trisha, maar op een cruciaal moment is er een woord uit de tekst verdwenen. Aan de panels om te raden welk woord dat is.

Zoals elke week zitten er ook twee anagredleys in de uitzending en is er ook een snelle ronde, deze keer getiteld ‘Zweeds, Frans of Duits’. Wie weet uit welk van die landen een artiest komt, zal goed scoren. Er zijn opnieuw drie mensen die in de ronde De BV zingt mee een merkwaardige nieuwe tekst komen inzingen van een bekend nummer. Deze week zijn dat Evi Hanssen, Marcel Vanthilt en de onnavolgbare Chris Lomme.

En tot slot is er voor de panels nog een zangmoment met de ronde Doe de intro. Daarin blijkt dat Bert Huysentruyt naast drummer ook een meer dan verdienstelijk beatboxer is en dat Bart Cannaerts niet alleen Kazoo speelt maar ook enorm uitblinkt met de luchtsaxofoon.

Een voorproefje vindt u hier: http://www.youtube.com/watch?v=SIPSI5-9vjI

Olalala : woensdag 19 maart om 20.40 u. op Canvas

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: