Met nog precies twee weken te gaan voor het festival begint, voegt Crammerock nog een laatste act toe aan de affiche: Bazart. Door de toevoeging van deze topband is de line-up van de 26ste editie van Crammerock compleet. Wie er op 2 en 3 september bij wil zijn in Stekene moet zich haasten, want de tickets gaan op dit moment razendsnel de deur uit.

“Liever snel naar de hel dan traag naar de hemel”, zingt Bazart in “Goud”. Maar precies het omgekeerde is het afgelopen jaar gebeurd met de band. “Tunnels”, “Goud” en “Chaos”. De vijf kerels van Bazart zijn er met hun hits in geslaagd om Nederlandstalige muziek hip te maken en ermee te scoren bij het grote publiek. “Met Bazart maken we eigenlijk gewoon popmuziek met een rand”, zeggen ze zelf. Het is dan wel popmuziek met een fraaie goudrand.

Het is op basis van het succes van de nummers uit hun debuut-ep dat Bazart deze zomer op de grootste festivals van de Lage Landen mocht spelen. Dat pakt goed uit, heel goed. "Op plaat klinken we iets kleiner dan live. Live willen we knallen en het publiek meekrijgen”, kondigden de bandleden aan bij het begin van de festivalzomer. En die belofte hebben ze waargemaakt op met wervelende shows op o.a. Rock Werchter, de Lokerse Feesten en gisteren nog op Pukkelpop, en over twee weken dus op Crammerock.

Laatste tickets

Tussen de bedrijven door werkt Bazart deze zomer aan hun debuutalbum "Echo". Daarvan zullen de bezoekers van Crammerock vast enkele voorproefjes krijgen. Maar wie deze goudhaantjes aan het werk wil zien, zal er als de kippen bij moeten zijn, want de ticketverkoop zit in de laatste rechte lijn richting uitverkocht. De ticketverkoop draait op volle toeren, en het ziet ernaar uit dat Crammerock net als de vorige vijf edities weer uitverkocht zal zijn.

Bazart speelt op vrijdag 2 september, op één van de twee hoofdpodia in de grote Crammerock-tent. Naast Bazart spelen nog 46 andere acts op Crammerock, verspreid over twee dagen (vrijdag 2 en zaterdag 3 september) en drie podia in twee tenten.

Luxe-arrangementen

Zolang de voorraad strekt, zijn tickets te koop via crammerock.be en in lokale voorverkooppunten in het Waasland en Antwerpen, waarvan ook een overzicht te vinden is op de festivalwebsite. Daar hebben we deze week De Casino in Sint-Niklaas als voorverkooppunt toegevoegd.

Festivalbezoekers die tijdens Crammerock van extra luxe willen genieten, kunnen online nog een plaatsje reserveren op de luxe camping: Crammerock Glamping. Wie op het festivalterrein zelf extra in de watten wil worden gelegd, kan kiezen voor één van de VIP-arrangementen die Crammerock aanbiedt. Meer info daarover is ook te vinden op crammerock.be.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over