Vanaf vandaag kan je het nieuwe album ‘Us’ van Ozark Henry een week lang exclusief ontdekken op Apple Music. Fans van digitale downloads kunnen het album ook voorbestellen op iTunes en ontvangen dan al meteen 5 nieuwe nummers!

Ook aan liefhebbers van fysiek product werd gedacht, zij kunnen via Bol.com een gesigneerde VINYL LP of CD bestellen, die op de dag van release (31 maart) thuis wordt geleverd.

OZARK HENRY stelt zijn nieuwe plaat live en intiem voor op:

Op zaterdag 29 april staat OZARK HENRY met een volledig nieuwe band op het podium van de AB.

De eerste single ‘A Dream That Never Stops’ laat een fantastisch nieuw geluid horen. Om de combinatie van zijn unieke stem met hedendaagse electropopaccenten in goede banen te leiden sloeg Ozark Henry de handen in elkaar met producer Tim Bran (London Grammar, Birdy, The Verve). De vernieuwende sound werd doorgetrokken en zo neemt Ozark Henry een frisse start met een gloednieuw album dat bulkt van de aanstekelijke radio singles!

“De plaat staat in het teken van humaniteit, solidariteit, diversiteit en ecologie” aldus Piet Goddaer. Daarbij was het voor Ozark Henry erg belangrijk om positief en hoopvol te blijven.

Iets dat hij in Afrika geleerd heeft, zegt Piet: "De mensen daar vroegen me waarom onze muziek hier vaak zo zwaar klinkt. Als je daar naar de muziek luistert, zijn de thematieken vaak nog veel zwaarder, maar je kan er altijd op dansen. Dat heb ik meegenomen."

‘Us’ is dus een heel toegankelijke en melodieuze plaat geworden, waarop keyboards en synthesizers het voortouw nemen.

Album tracklist

  1. A Dream That Never Stops
  2. Uno Di Noi
  3. Where Is The Love
  4. Happy Days
  5. Africa
  6. This Is Going Nowhere
  7. Mapped Out For Me
  8. Please Don’t Go
  9. I’ve Always Hated Watching You Leave
  10. Elliot
  11. A Hop Skip And A Jump

Bonus Tracks:

  1. Blindspot
  2. Achilles

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over