Op 26 maart organiseren 3Pees en ATV de laatste Antwerpse show van An Nelissen’s succesvoorstelling “Moedermonoloog” ten voordele van Moeders voor Moeders vzw.

Voor amper 10€ kunnen toeschouwers hun plekje reserveren. De opbrengst van deze recette staan de organisatoren alvast af aan Moeders voor Moeders. De avond zelf mag het publiek bovendien naar eigen mogelijkheden extra bijdragen via collectebussen. Lachen & een goed doel steunen, je zou van minder goed gezind worden!

Met ruim 600 verkochte plaatsen zit de Arenbergschouwburgschouwburg al gezellig vol, en we zijn er zeker van dat dit tegen de avond zelf nog voller zal zijn. Hoe meer mensen, hoe meer we kunnen inzamelen voor Moeders voor Moeders, een prachtige organisatie die An heel graag wil steunen. Meer informatie over de vzw vindt u op http://www.moedersvoormoeders.be/

Sinds oktober 2012 is An op tournee met de succesvolle voorstelling Moedermonoloog. Onderweg kreeg ze heel wat reacties en verhalen te horen. Ook van moeders die zich 100% inzetten, maar bij gebrek aan middelen toch niet aan hun kind kunnen geven wat ze zouden willen. An besloot daarom dat het tijd was voor actie en roept alle moeders uit de wijde omgeving op voor een unieke combinatie: een leuke avond meemaken en meteen ook tientallen andere moeders gelukkig maken.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
An Nelissen
Datum: 
26 maart 2014
Locatie: 
Arenbergschouwburg, Antwerpen
Meer over