Braziliaanse singer-songwriter Tiago Iorc komt op 23 september in het kader van zijn Europese tour naar Espace Lumen, Brussel. Tickets zijn te koop vanaf vrijdag 10 mei om 10 uur via greenhousetalent.com.

In zijn 15-jarige carrière heeft Tiago acht albums en talloze singles uitgebracht, waarbij hij de grenzen van de Braziliaanse popmuziek heeft verlegd. Hits zoals "Amei Te Ver" en "Coisa Linda" uit zijn album "Troco Likes” vestigde hem als een icoon in de Braziliaanse muziekscene. Samen met zijn partner Duda Rodrigues won hij vorig jaar de Latin Grammy in de categorie Best Portuguese Language Song voor "Tudo Que a Fé Pode Tocar", afkomstig van zijn album "Daramô", dat hij in 2022 uitbracht.

Inspiratie voor dat album vond hij in de natuur, de prachtige landschappen van Bahia en de genegenheid van de lokale bevolking. Volgens de zanger was deze band met mensen en plaatsen van fundamenteel belang voor het vinden van de Braziliaanse sound: "Genegenheid is een van de grootste schatten van Brazilië en deze kracht inspireert me enorm", legt hij uit. Afgelopen zomer bracht hij samen met Laura Pausini de single "Durar (Uma Vida com Você)” uit. Tickets voor zijn show op 23 september in Espace Lumen zijn te koop vanaf vrijdag 10 mei om 10 uur via greenhousetalent.com.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over