Op de derde dag van de Café Corsari Concerts staat Clouseau. Daar gaat ze, Anne, Domino, De Nobelprijs … het zijn nummers die een voor een in het collectief geheugen staan gegrift. Nu hebben Koen en Kris Wauters na een muzikale sabbatperiode van vier jaar weer een nieuwe cd klaar. Misschien staan ze binnenkort weer in het Sportpaleis, maar wat nu al zeker is, is dat ze in Café Corsari staan.

Fernand Huts, CEO van Katoen Natie en pakweg tweehonderd andere bedrijven is een no-nonsenseman met een passie voor kunst. De laatste maanden heeft hij een conflict met vakbonden, regering en sociale inspectie. Zijn beslissing om niet meer te investeren in de Antwerpse haven zorgde voor veel gegrom. Zelf noemt hij zich een brave mens die met niemand ruzie wil.

Brazilië is hot, in vele betekenissen van het woord. En dat is voor Canvas een prima aanleiding om in december een hele week te wijden aan de Zuid-Amerikaanse grootmacht in wording. Die organiseren ze - niet geheel toevallig – in de week waarin de loting voor het WK plaatsvindt. Lieven Verstraete en Annelies Beck introduceren Freek en Tomas in het in het land van copacabana, capoeira en caipirinha.

Café Corsari: op woensdag om 21.25 u. op Eén.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: