De finale van Can You Duet wordt vanavond opgeluisterd met een uniek duet: Sandrine en haar broer Gunter Van Handenhoven brengen LIVE een duet-versie van Sandrine’s hit “I Feel The Same Way”. Hiermee zet Gunter zijn eerste muzikale stappen voor de ogen van Vlaanderen én van zijn toekomstige, Ann Van Elsen. Een welkome verpozing voor de Can You Duet-finalisten Magaly, Sara, Marino en Adil, die ondanks de spanning van de finale koelbloedig moeten blijven.

Het verhaal van Sandrine begint in 2004, toen ze deelnam aan de talentenjacht Idool. Ze werd door velen beschouwd als de winnares, maar uiteindelijk werd ze derde. De platenfirma gaf naast de winnaar ook Sandrine een contract . In juli 2005 kwam haar eerste single uit, “Goosebumps”, die knap de vierde plaats in de Vlaamse hitlijst behaalde. Hierna kreeg zij een een TMF-award en een Zamu-award. In het najaar van 2005 verscheen haar eerste CD, “That’s Me” en ze zong het themalied voor de film “Windkracht 10 – Koksijde Rescue”. Dit voorjaar nam ze deel aan de Vlaamse voorrondes van Eurosong. Ze werd uiteindelijk tweede in de finale met het nummer “I Feel The Same Way”. Sandrine is tegenwoordig ook regelmatig terug te vinden in de omroepstoel van één.

Dat Sandrine kan zingen, staat als een paal boven water. De zangkwaliteiten van voetballers, zo bleek alvast in het verleden, kan je al sneller in vraag stellen. Toch zal Gunter het tegendeel bewijzen met dit duet. De ex-speler van Sporting Lokeren en FCN Sint-Niklaas voetbalt momenteel in Qatar, maar speciaal voor de finale van Can You Duet zakt hij af naar Studio 7 in Vilvoorde. Volgende maand treden Gunter en Ann Van Elsen in het huwelijksbootje.

Uiteraard zingen niet alleen Sandrine en Gunter vanavond een duet in Can You Duet. Het zijn vooral de kandidaten die de zenuwen door hun lijf voelen razen. Want vanavond kan slechts 1 jongen-meisje combinatie zich de winnaar van Can You Duet noemen. De kandidaten treden op in alle mogelijke duetten en de kijker kiest voor de beste combinatie.

De combinaties van vanavond zijn:
Duet 1: Marino & Magaly Candy (Iggy Pop)
Duet 2: Adil & Sara New soul (Yael Naïm)
Duet 3: Adil & Magaly Apologize (Timbaland feat One Republic)
Duet 4: Marinp & Sara She’s so High (Kurt Nilsen)

Can you duet: wie wordt het hitduo van 2008? vanavond om 20u35 op VT4

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: