De Disney•Pixar film ‘Cars’ blaast dit jaar tien kaarsjes uit en dat wordt gevierd. Kinepolis vertoont daarom tussen 25 en 28 augustus de populaire animatiefilm uit 2006 terug op het grote scherm. Speciaal voor de gelegenheid zal voor het eerst in België de enige echte rode sportwagen, Bliksem McQueen, in levenden lijve een bioscooptour maken om met zijn fans op de foto te gaan.

‘Cars’, de zevende Disney•Pixar, komt voor één keer terug naar de Belgische bioscoopzalen. Samen met de levensgrote Bliksem McQueen, het hoofdpersonage uit de film, viert Kinepolis de tiende verjaardag van deze Amerikaanse animatiefilm. Kinepolis voorziet hierbij animatie en verrassingen.

De allereerste Cars-film leverde niet alleen ruim 462 miljoen dollar op, maar veroverde sinds dag één de harten van vele jonge autofanaten. Naast tientallen prijzen en nominaties dankt de film vooral zijn succes aan de uitgebreide merchandising gericht op kleuters en kinderen uit de lagere school. “Toch zullen niet enkel de kleintjes, maar ook mama’s en papa’s van hun stoel rollen wanneer ze de grappen en grollen van Bliksem McQueen, Takel en Sally Carrera (her)ontdekken,” zegt Frederique Naeyaert, Product Manager bij Kinepolis, “De komst van Bliksem McQueen zorgt ervoor dat de zomervakantie met een hoogtepunt wordt afgesloten.” Met deze tiende verjaardag en de exclusieve ‘Cars on Tour’ in het bijzonder willen Kinepolis en Disney de fans ook al warm maken voor ‘Cars 3’ die in de zomer van 2017 in de bioscoop wordt verwacht.

‘Cars On Tour’ gaat door op:

  • 25/8: Kinepolis Brussel om 9u45
  • 26/8: Kinepolis Antwerpen om 9u45
  • 27/8: Kinepolis Luik om 9u45
  • 28/8: Kinepolis Hasselt om 9u45

Meer info en tickets via Kinepolis.be/carsontour. Een ticket kost €12,00.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over