Op zaterdag 16 november vindt de tweede Sportpaleiseditie van KNTXT plaats. KNTXT, dat is een concept met een duidelijke doelstelling: een kwaliteitsvolle techno-ervaring, met de beste nationale en internationale acts. Na edities in Brussel, Gent en Antwerpen en een eigen stage op Tomorrowland, bracht KNTXT de allerbeste technobeats van het moment vorig jaar voor het eerst naar het Sportpaleis. Naast bezielster Charlotte de Witte, die overigens onlangs door BBC Radio 1 werd aangesteld als resident dj(!), tekenden ook technogrootheden Chris Liebing, Len Faki en Sam Paganini present. DVS1 en One Track Brain maakten de line-up van de grootste KNTXT editie ooit compleet. Bekijk de aftermovie hier.

Deze week pakt KNTXT uit met de indrukwekkende line-up voor de tweede editie. Vijf dagen lang wordt elke dag een nieuwe naam bekend gemaakt. En de eerste is al meteen niet van de minste! Charlotte de Witte stond als Godmother van de Belgische techno aan de bakermat van dit hyperpopulaire concept en mag dus zeker niet op de affiche ontbreken. Ze speelt een set van 3 uur! De dj en producer heeft haar kwaliteiten ruimschoots bewezen, zowel in de studio als achter de decks. Met haar compromisloze en eigenzinnige stijl verovert ze de hele wereld. Ze is een graag geziene gaste op de grootste podia op aarde - ze stond eerder dit jaar o.a. op Coachella, Detroit Movement en was de eerste Belgische headliner op IMS in Ibiza - en sprokkelde een adembenemende lijst aan referenties bij mekaar: een debuut van Essential Mix op BBC Radio 1, een passage in Boiler Room, de cover van DJ MAG en support van Resident Advisor, MixMag en XLR8R. We hebben nog lang niet het laatste gezien van de getalenteerde Charlotte de Witte!

KNTXT in het Sportpaleis, dat is feest tot in de vroege uurtjes. Tickets zijn nu beschikbaar. Get 'em while they're hot!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
KNTXT
Datum: 
16 november 2019
Locatie: 
Sportpaleis, Antwerpen

Reservatie:

Meer over