Begin oktober lanceerden Eén, VTM, Radio 2 en Donna een grote internetstemming n.a.v. de twintigste verjaardag van de eerste single van Clouseau. Op 25 oktober werd ‘Afscheid van een vriend’ uitgeroepen tot beste Clouseau-lied van de voorbije twintig jaar. Op donderdag 15 november speelt Clouseau live de lijst met de top tien van de nummers waarop gestemd werd. 200 luisteraars en kijkers kunnen dit unieke concert live meemaken.

‘Afscheid van een vriend’ op 1
Op 25 oktober maakten Koen en Kris, in aanwezigheid van Yasmine van ‘De rode loper’, Guy De Pré van Radio 2 en een VTM-reportageteam, de top tien van de stemming in het programma ‘Goudzoekers’ op Radio 2 bekend . Dit was ‘m:

01. Afscheid van een vriend
02. Domino
03. Nobelprijs
04. Daar gaat ze
05. Anne
06. En dans
07. Heb ik ooit gezegd
08. Altijd heb ik je lief
09. Vonken en vuur
10. Passie

Donderdag ‘Clouseau unplugged’
Donderdagavond, 15 november, speelt Clouseau live en integraal deze top tien voor een select publiek van 200 kijkers en luisteraars die hebben meegestemd. Zij kunnen dit unieke concert op een geheime intieme locatie meemaken. Het concert is diezelfde avond live op Radio 2 en via de websites van Radio 2, Donna en Eén te volgen. Ook de dagen nadien kan iedereen voor het integrale concert op die drie websites terecht. Op zondag 18 november brengt ‘De rode loper’ een verslag van het concert. Op zondag 16 december zendt Eén het hele concert uit in prime time.

‘Clouseau unplugged’ in ‘De grote beer’: donderdag om 20.30 uur, live op Radio 2
‘De rode loper’-special: zondag 18 november om 18.10 uur op Eén.
‘Clouseau unplugged’: zondag 16 december om 19.55 uur op Eén

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: