De derde week van Zo is er maar één – De Cup zit er op. Na een spannende weekfinale plaatste Coen zich voor ‘de Grote finale’. Hij vergezelt Dieneke Van Gerrewey (15) en Melissa Sel (13) naar ‘de Grote finale’ die van 14 tot 18 april wordt gezongen. Coen won met zijn versie van ‘Allemaal’ van Wim Soutaer, de bekende song uit 2003.

‘Zo is er maar één - de Cup’ is een spannende muziekshow waarbij Ketnet gedurende 7 weken op zoek gaat naar de beste jonge live vertolker van het leukste Nederlandstalige lied. De wedstrijd loopt dagelijks om half zeven op Ketnet.
Telkens op vrijdag, nemen de vier beste zangers en zangeressen van de week het tegen elkaar op in de weekfinale. De winnaar van die weekfinale plaatst zich meteen voor ‘de Grote finale’, die tussen 14 en 18 april wordt gezongen. De winnaar van ‘Zo is er maar één – de Cup’ wint naast een prachtige trofee - ‘De Cup’ - een gastoptreden in de finale van ‘Zo is er maar één’ op Eén.

Winnaar van de derde week Coen Veenendaal
Coen Veenendaal (13) uit IJsselstein (provincie Utrecht - Nederland) nam het in de weekfinale op tegen Jasper, Lotte en Toon. Hij overtuigde de jury met zijn zangtalent en inlevingsvermogen. Alle andere kandidaten krijgen volgende week opnieuw een kans in ‘Zo is er maar één – De Cup’.

Nieuw gastjurylid Axl Peleman
Vanaf maandag is het gastjurylid Axl Peleman. Axl was vroeger een ruige, langharige rocker die de hele wereld rondtoerde. Hij is nu een brave papa die zich al eens waagt aan een cover van K3. Tegenwoordig zingt Axl, net zoals onze kandidaten, in het Nederlands,’t is te zeggen, in het Antwaarps. De ideale man dus om de jury aan te vullen.

Maandag uitzonderlijk geen nieuwe kandidaat
Volgende maandag wordt er uitzonderlijk geen nieuwe kandidaat ingeschoven, vorige week verscheen er naast maandag ook dinsdag een nieuwe kandidaat in de wedstrijd. Karlijn Copman moest vorige week even verstek laten gaan door stemproblemen, maar is nu opnieuw van de partij. Om de afwezigheid van Karlijn op te vangen, deed Finlay op dinsdag 18 maart een weekje vroeger dan gepland haar intrede.

'Zo is er maar één - de Cup': van maandag tot vrijdag om 18.30 uur
'de Grote finale': van maandag 14 tot vrijdag 18 april, om 18.30 uur
Winnaar 'Zo is er maar één - de Cup' (als gast in de finale van) 'Zo is er maar één': vrijdag 2 mei, 20.40 uur op Eén

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: