In een voormiddag drie keer het Koning Boudewijnstadion uitverkopen? Coldplay kan dat. Afgelopen vrijdag verkochten ze meer dan 150.000 tickets voor hun concerten, die plaatsvinden op 5, 6 en 8 augustus 2022 in Brussel. En zo schrijven de Britten Belgische muziekgeschiedenis. Niemand die hen dit ooit voor deed. Coldplay heeft dan ook een ijzersterke live reputatie. Elk concert is een kleurvolle totaalbeleving. Een intens spektakel voor oren, ogen, hart en ziel. De vraag naar tickets houdt aan. Coldplay voegt vandaag drie EU shows toe aan de Music of the Spheres World Tour. Show nummer vier in Brussel is een feit! Coldplay staat ook op dinsdag 9 augustus in het Koning Boudewijnstadion. Net zoals op maandag 8 augustus treedt London Grammar aan als special guest. De ticketverkoop voor dit extra concert start op vrijdag 29 oktober om 9u. Tickets kosten €138,80 - €106,40 - €95,60 - €78,32 - €67,52 - €52,40 - €30,80, inclusief servicekosten, mobiliteits- en milieubijdrage en zijn uitsluitend te koop via ticketmaster.be. VIP arrangementen zijn eveneens verkrijgbaar via ticketmaster.be.

Het is de laatste kans voor wie Coldplay in Brussel wil meemaken. De tournee verlaat daags na het concert het Europese vasteland en maakt de oversteek naar het Verenigd Koninkrijk.

Coldplay schrijft geschiedenis met deze tournee. Niet enkel qua ticketverkoop, ook qua duurzaamheid. Coldplay is vastberaden om de ecologische voetafdruk van hun wereldtournee zo laag mogelijk te houden. Zo zal elk concert op 100% hernieuwbare energie draaien. De band zal ook voor elk verkocht ticket een boom aanplanten. Een uitgebreid plan is uitgewerkt. Meer informatie via coldplay.com/sustainability.

Tot slot een oproep, een waarschuwing om geen tickets te kopen via veilingsites of de secundaire markt. Vertrouw niet blindelings de resultaten van de online zoekmachines. De op de zwarte markt aangekochte tickets geven - in tegenstelling tot tickets gekocht via ticketmaster.be - geen garantie tot geldigheid. Al te vaak wordt er vastgesteld dat er gefraudeerde tickets worden aangeboden op de zwarte markt. De kans bestaat dus dat het ticket gekocht via de secundaire markt geblacklist is en bijgevolg zal de toegang tot het concert geweigerd worden. Meer info hierover op www.ilovemyticket.com en via FOD Economie.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Coldplay
Datum: 
9 augustus 2022
Locatie: 
Koning Boudewijnstadion, Brussel

Reservatie:

Meer over