oldplay heeft in de nacht van maandag op dinsdag haar nieuwe album ‘Ghost Stories’ in streaming-versie vrijgegeven op iTunes. Vergezeld door prachtige geanimeerde beelden van Mila Fürstová -  die ook het artwork van het album en de singles ontwierp – valt het album in zijn geheel te beluisteren. Een audiovisuele trip die je helemaal onderdompelt in het meeslepende werkstuk dat zanger Chris Martin, gitarist Jon Buckland, drummer Will Champion en bassist Guy Berryman bijeen gespeeld hebben.

Klik hier om Ghost Stories te beluisteren: iTunes.com/ColdplayKlik hier om de lyrics te downloaden, vormgegeven in een door Chris Martin handgeschreven boekje: http://cldp.ly/lyricshunt

Ghost Stories, het zesde studioalbum van Coldplay, verschijnt op vrijdag 16 mei. Op het album staan negen songs, waarvan er al drie vrijgegeven waren: viral track Midnight, de eerste single Magic en de huidige single 'A Sky Full of Stars'.  Wie op iTunes Ghost Stories voorbestelt, krijgt deze nummers meteen als instant gratification songs beschikbaar.

'A Sky Full of Stars' werd op 1 mei gelanceerd en haalde meteen de nummer 1 positie in de hitlijsten in 88 landen. Voor de release van het nieuwe album werd ook een TV special opgenomen, Coldplay : Ghost Stories, opgenomen in een verbluffend 3D decor in Los Angeles. De extended trailer van Coldplay: Ghost Stories is hier te bekijken: http://youtu.be/FSEvcKT9zLw.

Een Belgische uitzenddatum wordt later bekend gemaakt.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer informatie
Meer over