Vandaag is Annick Ruyts te gast in het Radio 2-zomerprogramma De Apenjaren. Ilse Van Hoecke gaat elke zomerzaterdag op stap met bekende reporters uit Vlaanderen. In de tweede aflevering laat Eén-reporter Annick Ruyts zich oppikken door een oude legerbus…

De Apenjaren brengt ons de hele zomer lang langs plekken waar de mooiste jeugdherinneringen naar boven komen. Ilse Van Hoecke en haar ‘reporters’ ontmoeten oude jeugdliefdes, kameraden van vroeger, de juf die zich alles nog levendig herinnert.

De Radio 2 taxi pikt de reporter thuis op, en vanaf dan valt hij van de éne verbazing in de andere. Op het einde van de uitzending zet Ilse hem terug af, met een onvergetelijke ervaring.

Vandaag is het de beurt aan Annick Ruyts. We kennen Annick van de Eén-programma’s ‘Grenzeloze liefde’, en ‘We Are from Belgium’. Geen land is te ver voor Annick, en dat was in haar jeugd ook zo. In ‘De Apenjaren’ gaan we terug naar een ver verleden dat zich afspeelde tussen Duitsland, België en Amerika. Maar waar we precies gaan terecht komen, en waarom we haar oppikken met een legerbus weet niemand, en zeker Annick Ruyts niet.

Dit zijn de andere reporters die zich deze zomer nog graag laten verrassen:
Paul Jambers, Caroline Van den Berghe, Rudi Vranckx, Lieve Blancquaert, Dirk Draulans en Martin Heylen.

De Apenjaren van Annick Ruyts, zaterdag 12 juli, 8 – 10 uur op Radio 2

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: