Deze middag ging in het Proximus Theater in Plopsaland De Panne Ketnet Musical: De finale in première. Na 7 jaar komt hiermee een einde aan de Ketnet Musical traditie van Studio 100 en Ketnet, waarin heel wat jonge talenten werden ontdekt.

De 22 uitverkoren Ketnetters schitterden naast bekende namen Gloria Monserez en Sean Dhondt. Hoofdrolspelers Imea Denooze en Sebe Buermans speelden de pannen van het dak. Imea (Fenne): “Toen we vandaag na zo veel maanden voorbereiding samen op het podium stonden, voelde dat echt als een droom die uitkomt.” Sebe (Koning Louis): “Dit is een van de mooiste dagen van mijn leven. We hebben hier allemaal samen heel hard voor gewerkt. En nu staan we hier. Fantastisch!”

Ketnet Musical: De finale

Met 'Ketnet Musical' gingen Studio 100 en Ketnet jarenlang op zoek naar jong musicaltalent. Dat leverde telkens opnieuw een straffe cast op, die maandenlang hard werkt om de musical in de zalen te brengen.

Na de voorstellingen in Het Proximus Theater in Plopsaland De Panne trekt het gezelschap naar het Kursaal Oostende, de Stadsschouwburg Antwerpen, het Trixxo Theater Hasselt en de Capitole Gent.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over