De Grietjes

Niks dan goed nieuws uit het kamp van De Grietjes, het nieuwe vrouwentrio van Isabelle A, Evi Goffin en Anneke van HooffDe agenda van De Grietjes loopt lekker vol en de dames hebben ook dubbel goed nieuws aan te kondigen:  binnenkort bevallen ze van hun allereerste single. 

Momenteel zitten de Grietjes in de studio om de single in te zingen en half februari wordt de eersteling boven de doopvont gehouden. Die single wordt geen cover, maar wel een gloednieuw nummer! En er is nog meer vreugdevol nieuws, want het blijft niet bij deze ene bevalling.

Het gezinnetje van Evi Goffin wordt (weliswaar zonder de hulp van de andere Grietjes) over enkele maanden uitgebreid. Evi is namelijk zwanger van haar derde kindje. Het spreekt voor zich dat de Grietjes bijzonder gelukkig zijn voor collega/vriendin Evi.

Isabelle A: "Een dikke proficiat voor Evi. Ik vind het super dat wij een Grietjes baby krijgen en ik wens je een zalige zwangerschap! Evi, Je moet ons één ding beloven! Is het een meisje, dan graag Grietje als naam. ;-)

Een jongen? Hansje ;-)"

Anneke van Hooff : "Dat Evi zwanger is, vinden wij alleen maar leuk! Isabelle en ik volgen het op de voet en zagen al een eerste echo. Zo schattig. En wat onze optredens betreft: Tja, dan zullen Isabelle en ik 2 keer zo hard moeten spingen op het podium he :-) "

En uiteraard kan Evi niet wachten om haar geluk met iedereen te delen. De vraag is natuurlijk of Evi tijdelijk verdwijnt uit De Grietjes ?

Evi: “Ik ben gelukkig al ervaringsdeskundige wat bevallingen betreft (lacht).  Ik blijf zo lang op het podium staan als mogelijk is.  Toen ik zwanger was van mijn jongste zoontje ben ik ook zonder problemen blijven optreden. Ik zal iets minder dansen en springen, maar ik blijf samen met Anneke en Isabelle voor ambiance zorgen. Naar het schijnt zou mijn stem zelfs nog beter klinken als ik zwanger ben…”

Uiteraard zal Evi een tijdje niet kunnen optreden met De Grietjes. Anneke en Isabelle zijn momenteel op zoek naar een tijdelijke vervangster. Wie dat wordt zullen ze héél binnenkort bekend maken….

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: