De Kreuners bestaan 30 jaar en we zullen het geweten hebben! De populaire band, die zichzelf graag omschrijft als de beste slechte groep van België, trekt immers nog het hele jaar door zowat heel Vlaanderen. Vorige vrijdag stond de groep op de planken in Lommel, naar aanleiding van Lommel Rockt. Ze brachten er hun grootste hits, waarmee ze het publiek vlotjes op sleeptouw namen. Onder andere ‘Ik Wil Je’, ‘Layla’, ‘Nee Oh Nee’, ‘Verliefd Op Chris Lomme’ en ‘Maak Me Wakker’ passeerden de revue. Ook hun nieuwe single, ‘Pinguïns In Texas’ werd warm onthaald door het enthousiaste publiek.

Om het publiek alvast op te warmen, mochten zowel The Majestical Fools als Khole het podium betreden. The Majestical Fools is een degelijke coverband die de sfeer er elke keer weer weet in te brengen. Ze brengen zowel hits uit het Vlaamse repertoire, als schlagers of de laatste nieuwe dancehits.

Khole is ook zo’n naam om te onthouden. Vorig jaar wonnen ze de finale van Rockrally Tervuren en sindsdien is het hek helemaal van de dam. Momenteel is de rockgroep volop bezig aan de eerste full-CD en op 17 mei spelen ze op Vospop, waarvoor ze gekozen werden uit honderden bands.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: