Na 10 succesvolle volumes van de 'Kids Top 20' was het de hoogste tijd om met een stevige stunt uit te pakken bij de release van de cd 'Kids Top 20 volume 11'. 'De Kids Top 20 volume 11' is niet alleen een top-cd geworden met de populairste kidshits van het moment, als extra krijg je er nog een schitterende dvd bij zodat je zelf mee kan zingen met de muziek, dankzij de karaoké versies.

Nu zondag kan je kijken naar een speciale aflevering van de 'Kids Top 20' op VTM. Eindelijk weten we wie de winnaar(es) gaat worden van de 'Kids Top 20 modellenwedstrijd. Tijdens een sprankelende tv-show vorige week in de Antwerpse Zuiderkroon werd uit 30 kids - finalisten - de winnaar(es) gekozen van het 'Kids Top 20 model 2008'.

Zaterdag en zondag kan je om 10u00 op VTM kijken naar het tv-programma waar ook de nieuwe cd / dvd 'Kids Top 20 volume 11' een centrale plaats in gekregen heeft.

Never change a winning team, daarom is er ook veel aandacht gegaan naar de samenstelling van deze cd 'Kids Top 20 volume 11'. Zo staan o.a. Mega Mindy (Toby Toby) tot Mika (Big Girl) en van Dietwin de Jodelaar (Jodeladie Hip Hip) en Kate Ryan (LILY) verzameld op deze top-cd. Dit zijn zonder twijfel de hits van het moment maar wie echt up-to-date wil zijn weet dat er geen kidscompilatie op de markt kan komen zonder DE revelatie van het moment: Tokio Hotel. Ook zij konden dus niet ontbreken op onze compilatie met hun single: An Deiner Seite (Ich Bin Da).

Met andere woorden: Als je, je kids eens wil verrassen met de nieuwste hits en een fijne karaoke dvd, dan verzekeren wij u, dat dit 11de Kids Top 20 volume het ideale geschenk is. Om u al een voorsmaakje te geven van deze fijne compilatie, geven wij u met veel plezier de volledige tracklisting mee.

De tracklist
1. Tokio Hotel - An deiner seite (ich bin da)
2. Mika - Big Girl
3. Regi ft Koen Buyse - Punish
4. Kate Ryan - LILY
5. TImbaland ft One Republic - Apologize
6. Britney Spears - Piece Of Me
7. Stan Van Samang - Siren
8. Natalia meets En Vogue - Glamorous
9. Avril Lavigne - Hot
10.Vanilla Sky - Umbrella
11. Jeroen Vanderboom - Eén Wereld
12. Wim Soutaer - 1000 manieren
13. Alex C ft Yass - Du hast den schönsten arsch der welt
14. Peter Gelderblom - Waiting 4
15. Mega Mindy - Toby Toby
16. Schiffie & Co - Pinguïndans
17. Dietwin De Jodelaar - Jodeladie Hiep Hiep Hiep
18. Jessy & Linda - Getting Out
19. Ian oliver vs Shantel - Bucovina
20. Freemasons - Uninvited

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: