Op 7 september geeft Bart De Pauw de aftrap voor een nieuw seizoen van Twee tot de zesde macht op Eén. Anciens Maaike Cafmeyer, Tom Waes en Jeroen Meus maken opnieuw deel uit van de zesde macht en versterken de rangen met drie nieuwe gezichten: Ella Leyers, Regi Penxten en Jani Kazaltzis. Op het Persportaal van de VRT zijn nieuwe foto's van Twee tot de zesde macht beschikbaar.

In Twee tot de zesde macht strijden drie teams van twee spelers onder het goedkeurende oog van Bart De Pauw voor de overwinning. Twee ploegen nobele onbekenden nemen het daarbij op tegen een team van bekende Vlamingen. Dat bekende duo wordt elke week geselecteerd uit een poule van zes BV’s: de zesde macht!

Anciens Maaike Cafmeyer, Tom Waes en Jeroen Meus maken opnieuw deel uit van de zesde macht. Zij versterken hun rangen met drie nieuwe gezichten: Ella Leyers, Regi Penxten en Jani Kazaltzis. Zes kleppers die niet met, maar tégen de onbekende Vlamingen spelen. Kennis alleen volstaat niet in deze quiz. Associatief denken, snel reageren en goed op elkaar ingespeeld zijn maken het verschil tussen winnen en verliezen. Als een onbekend duo aan het langste eind trekt, krijgt het tienduizend euro mee naar huis. Als hun bekende tegenstanders winnen, komt het geld in een BV-pot voor het goede doel terecht.

In de veertiende en laatste aflevering vechten de zes BV’s onderling uit wie van hen de hoogste macht wordt. Wie volgt dit jaar queen Maaike op?

Twee tot de zesde macht: op zondag om 20.25 uur vanaf 7 september op Eén.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: