Dranouter: 40jarig festival start met vroegboek

In 2014 vieren we de 40ste verjaardag van Festival Dranouter (1-2-3 augustus), deze verjaardagseditie starten we met een interessante vroegboekactie! 10% korting op een weekendticket en de eerste 500 bestellers van een campingticket betalen €12 ipv 16€! Ook dit jaar zetten we in op authenticiteit en kwaliteit. Toegankelijkheid in al zijn vormen staat centraal en dus doen we er alles aan  om de prijzen laag te houden. Wie deelneemt aan de vroegboekactie komt er extra voordelig uit.

Een weekendticket (vrij-za-zo) kost tijdens onze vroegboekactie €98 ipv €108 (verkoop start vanaf 6/12). Voor jezelf of als kerstcadeau: vroeg geboekt is geld gewonnen!

Eenmaal de helft van de weekendtickets de deur uit is, start de gewone voorverkoop en worden ook de dag- en tweedaagse tickets te koop aangeboden. Weekendtickets kosten vanaf dan €108 Vroegboekers genieten dus zowat 10% korting op hun weekendticket! Ook dit jaar werkt het festival met een limiet op het aantal beschikbare tickets, omdat comfort voor de bezoeker ook in 2014 centraal blijft staan  

Campingtickets kosten €16, maar de eerste 500 bezoekers krijgen hun campingticket aan €12. Wie er snel bij is kan dus 14€ voordeel doen!

Feest met Jan De Smet

In 2014 wordt Festival Dranouter 40 jaar en dat feest stoppen we samen met  gastprogrammator Jan De Smet in elkaar! Trouwe bezoekers van Festival Dranouter weten misschien dat Jan. al op de allereerste editie van het festival stond met ‘De Snaar’. Hij was talloze keren te gast op één van de podia en vorig jaar speelde De Nieuwe Snaar een afscheidsconcert op Dranouter. Jan is verweven met de geschiedenis van Dranouter en thuis in de muziekjes waar Dranouter van houdt, dus konden we niemand beter vragen om deze rol op te nemen.

Jan brengt enkele fijne bands samen op dit jubileum en blijft zoals de voorbije jaren ook weer zorgen voor de muzikale podiumpresentatie

Binnenkort pakken we uit met de eerste namen. Verwacht je opnieuw aan een eclectische mix van bekend en ongezien talent onder de vlag van New Traditions: van folkrock tot singersongwriting, van DJ-sets tot een snuifje wereldmuziek.  Volg ons op facebook en kom als eerste de nieuwtjes te weten!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: