Zonet raakte bekend dat de nieuwe plaat van Brihang 'Droomvoeding' zal heten en zal verschijnen op vrijdag 6 oktober. De derde plaat is vanaf die dag zowel digitaal als fysiek overal te verkrijgen. Vandaag start de pre-sale alvast, via onze webshop en via de meeste Belgische platenshops.

Na 'zolangmogelijk' uit 2016 en 'Casco' uit 2019 volgt nu eindelijk 'Droomvoeding'. Een plaat waarop Brihang het uitgebreid heeft over de vele veranderingen in zijn leven en het vaderschap dat hem in 2020 overviel. De vooruitgeschoven singles 'Tussenin' en 'Telefoontje' lieten alvast horen dat Brihang niks aan kwaliteit heeft ingeboet, integendeel zelfs. Op 6 oktober zal het album op alle streamingsdiensten en in alle winkelrekken liggen, zowel op cd als op vinyl. Vanaf vandaag is de cd en de vinyl alvast vooruit te bestellen via de webshop van Fake Records, het label waaronder de plaat verschijnt.

Alle najaarshows van Brihang zijn intussen al lang en breed uitverkocht en hetzelfde lot lijkt ook zijn voorjaarstour beschoren, met zaal na zaal die uitverkoopt.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over