Een unieke samenwerking! In deze epische krachtenbundeling wordt Spider-Man de eerste superheld-ambassadeur van Earth Hour, de wereldwijde beweging onder leiding van het WWF (World Wide Fund for Nature). Samen willen zij mensen inspireren om hun eigen heldendaden te verrichten en zo de planeet te redden!

De cast van The Amazing Spider-Man 2 ( vanaf 16 april in de zalen) draagt ook hun steentje bij aan Earth Hour Blue, een gloednieuw digitaal platform voor crowdfunding en crowdsourcing voor de planeet. Bekijk hier de sizzle reel met Andrew Garfield, Emma Stone en Jamie Foxx! Regisseur Marc Webb steunt het Earth Hour Blue project ook volledig: bekijk hier de video waarin de briljante regisseur uitlegt waarom deze samenwerking zo belangrijk is. Hij ondersteunt een project van Earth Hour dat betere uitrustingen levert aan WWF Rangers in Indonesië.

The Amazing Spider-Man 2 is hiermee de meest milieuvriendelijke kaskraker in de geschiedenis van Columbia Pictures geworden!

Het verhaal

Het leven is erg druk voor Peter Parker (Andrew Garfield) in The Amazing Spider- Man™ 2 – naast het verslaan van de slechterikken als Spider-man wilt hij ook tijd doorbrengen met zijn grote liefde, Gwen (Emma Stone), daarom kan hij maar niet snel genoeg zijn middelbare school afmaken. Peter weet dat hij de belofte om weg te blijven van Gwen, die hij gemaakt had met haar vader, niet zal kunnen vervullen.Er staan grote veranderingen te wachten wanneer er een nieuwe vijand, Electro (Jamie Foxx), in Peter’s leven verschijnt en een oude vriend Harry Osborn (Dane DeHaan) terug opduikt. Als dit allemaal nog niet genoeg is ontdekt hij ook nieuwe aanwijzingen over zijn geheimzinnige verleden.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: