In de negende aflevering van Een laatste groet maakt Stefaan Degand een opmerkelijk debuut als afscheidnemer van zangeres Natalia. Nog voor ze het goed beseft, schiet de acteur uit Albert II en De Ronde uit de kleren en toont hij haar zijn rode onderbroek. Collega-uitwuivers Lieven Scheire en Steven Goegebeur zien hoe Degand Natalia keer op keer aan het (bulder)lachen krijgt. Verder ook: de gênantste momenten uit het leven van Natalia, onthuld door haar twee beste Kempische vriendinnnen. Op woensdag 6 november om 20.40 u. op Canvas.

Stefaan Degand uit de kleren

Natalia wil passie op haar begrafenis. En dus legt ze haar uitvaartcomité een rode dresscode op. Een losgeslagen Stefaan Degand gaat op zoek naar rood, vindt de kleur pas op zijn ondergoed en begint meteen ook te zingen. Het is het begin van een dolle begrafenis. Halverwege kruipt Degand bij Natalia op de schoot in de gedaante van krolse tijger, tijdens het finalelied gaat hij opnieuw uit de kleren. Zelfs Natalia, die normaal nooit uit haar lood te slaan is, moet even naar adem happen.

Kempische vriendinnen doen boekje open

De grootste verrassing voor Natalia komt van haar beste vriendinnen: Natasha Hendrickx en Griet Baelus, uit Arendonk en Beerse. Zij kennen Natalia niet als de sexy zangeres van op tv, maar als Den Druyts. “Den Druyts. Zo noemden wij Natalia. Een top wijf, maar vooral nen echte vent. De vent van ons leven.” Ze richten zich een aantal keer rechtstreeks tot Natalia, met behoorlijk persoonlijke details.

Een laatste groet aan Natalia: op woensdag 6 november om 20.40 u. op Canvas

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: