Op vrijdag 26 oktober vindt de negende editie van Nacht van de Student plaats. Op dit gigantische evenement kunnen meer dan 10 000 studenten met één ticket niet minder dan zeven clubs in Antwerpen ontdekken. Voor wie niet te voet wil gaan zorgt een gratis pendelbus voor de perfecte verbinding tussen alle locaties.

Traditioneel zal de line-up bestaan uit nationale en internationale toppers. Voor de nieuwsgierigen onder ons kan ik al enkele namen vrijgeven. Verwacht alvast een spetterende set van Ken Ishii, Discobar Galaxie en Dark-E!

De Japanse Techno artiest Ken Ishii is een van de meest innovatieve, experimentele producers van de hedendaagse Techno. Hij werkt vanuit het vaststaande, dansvloer georiënteerde, Detroit-afgeleide kader. Ken Ishii wordt gerespecteerd door producers, dj's en het grote technopubliek. Hij is niet vaak in België, maar als hij komt brengt hij altijd een wervelwind van elektronische muziek mee!

Discobar Galaxie is het meest geschifte dj-collectief van het land dat staat voor een gevarieerde pletwals van kolkende beats en stomende hits met bijwijlen absurde keuzes en mixen waaruit de ‘serieux’ deskundig werd gefilterd. Dit triumviraat heeft de voorbije jaren een stevige reputatie opgebouwd, zowel op Stubru als op het podium.

Dark-E is het alter ego van de Belgische producer Kristof van den Berghe. Deze 23-jarige Belg zit al langere tijd in de jumpstylescene. Niet zo gek als je weet dat in Belgie de jumpstyle ook begonnen is. Hij scoorde de ene hit na de andere en stond al verschillende keren bovenaan alle dance-charts!

Nacht van de Student
Vrijdag 26 oktober 2007
7 clubs in Antwerpen
22:00 uur - 07:30 uur
Tickets zijn verkrijgbaar bij alle filialen van Fnac en Free Record Shop.
Meer informatie op www.nachtvandestudent.be

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: