Na de deelname van Ellis-T aan de derde voorronde van ‘Eurosong 2008’ heeft de telefoon roodgloeiend gestaan met de vraag naar de single ‘My Music’. Ellis-T moest in de derde voorronde van ‘Eurosong 2008’ helaas het onderspit delven voor Nelson (winnaar) en runner-up Geena Lisa en dat ondanks hun sterke prestatie.

“Eurosong 2008 was voor ons een leuke start om onze debuutsingle ‘My Music’ onder de aandacht te brengent. Natuurlijk hadden we graag nog een ronde verder geraakt dat spreek voor zich maar helaas is dat niet gelukt”, zegt Sabrina, de frontvrouw van Ellis-T.

Achter de schermen krijgt Ellis-T heel wat steun van Milk Inc. man Regi Penxten. Hij componeerde ‘My Music’. Na de massale positieve reacties op het internet heeft platenfirma ARS besloten om ‘My Music’ uit te brengen. “We gaan inderdaad de single van Ellis-T zo vlug mogelijk beschikbaar maken via de winkels en digitale stores. Ja, we hebben veel vraag gekregen naar ‘My Music’ en dus willen we de mensen graag plezieren” klinkt het bij ARS.

Voor Ellis-T is er duidelijk nog een leven na ‘Eurosong 2008’. “Bedoeling is dat de single ‘My Music’ straks een vervolg krijgt in de zomer. We gaan met Ellis-T verder de volgende maanden” klinkt het enthousiast bij ARS Entertainment.

Over 10 dagen moet ‘My Music’ van Ellis-T beschikbaar zijn via I-Tunes en de andere digitale stores.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: