Vijf uitzonderlijke covers tonen topmodellen gekleed in Marvel-superheldinnen : Adriana Lima (She-Hulk), Candice Swanepoel (Spider-Gwen), Cuba Tornado Scott (Thor), Karlie Kloss (Black Widow) en Lexi Boling (Captain Marvel).

In een explosieve mengeling van mode, strips en technologie onthult Garage Magazine vijf uitzonderlijke covers die een hulde brengen aan de heldinnen van Marvel. Ontworpen in samenwerking met het Marvel Entertainment team zetten ze vijf hedendaagse topmodellen in de kijker die voor de gelegenheid gekleed zijn als superheldinnen: Adriana Lima (She Hulk), Candice Swanepoel (Spider- Gwen), Cuba Tornado Scott (Thor), Karlie Kloss (Black Widow) en Lexi Boling (Captain Marvel).

Elke versie van deze speciale editie, die wereldwijd op 11 februari werd uitgebracht, heeft ook een digitale super power die je kan activeren met de Garage Magazine app (gratis beschikbaar in de App Store). Lezers kunnen deze heldinnen tot leven brengen in 3D door het scannen van de verschillende covers.

De covers werden gecreëerd door Charlotte Stockdale, directeur mode bij Garage Magazine, in samenwerking met Pat McGrath voor beauty.

« Sinds enkele jaren staan de superheldinnen centraal bij Marvel. » zegt Sana Amanat, directeur content ontwikkeling en redactrice bij Marvel Comics. « Hun buitengewone avonturen zijn een revolutie in de wereld van de comics en de popcultuur. Door het opnieuw uitvinden van deze personages onder het prisma van de mode, houden we ons strikt aan de filosofie van Marvel: de idee dat iedereen zijn identiteit en individualiteit moet kunnen uitdrukken. »

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over