De Nederlandse rapper en zanger Gers Pardoel bracht zonet zijn nieuwe single 'Tokyo' uit. Het nummer is een vrolijke en uptempo track, geproducet door de Nederlandse producer Rowan Smeets (refs. Camille, Nick & Simon, Flemming etc).

Met 'Tokyo' neemt Gers Pardoel zijn luisteraars mee op reis naar de Japanse hoofdstad. Het nummer is geïnspireerd op zijn eigen reiservaringen en vertelt het verhaal van een onvergetelijke trip naar Tokyo. De catchy tekst en de opzwepende beat zorgen ervoor dat het nummer al snel in je hoofd blijft hangen en je meteen in een zomerse stemming brengt.

Gers Pardoel is trots op het resultaat: "'Tokyo' is een heel persoonlijk nummer voor mij. Het gaat over een reis die ik heb gemaakt en die me heel erg heeft geïnspireerd. Ik hoop dat dit nummer mensen ook inspireert om op avontuur te gaan en nieuwe plekken te ontdekken."

Radio 2, Radio NRJ & Spotify

'Tokyo' werd toegevoegd aan de dagplaylist van Radio 2 & Radio NRJ én ook aan een aantal mooie Spofity Playlists: New Music Friday NL (met maar liefst 255K volgers), New Music Friday BE & Je Moerstaal.

Bio Gers Pardoel

Gers Pardoel is een Nederlandse rapper, singer-songwriter, en producer, die geboren is op 12 mei 1981 in Nijmegen, Nederland. In 2009 brak Pardoel door met zijn single 'Ik Neem Je Mee', die een enorme hit werd (nummer 1 in Nederland en Vlaanderen) en zijn naam als artiest vestigde. Het nummer stond 32 weken op de eerste plaats in de hitlijsten en werd daarmee de grootste TOP-40 hit aller tijden.

Sinds zijn doorbraak had Gers meerdere hits, waaronder 'Bagagedrager', 'Louise', 'Zo Bijzonder', 'Zomer' en 'Boeng'. Al zijn nummers zijn stuk voor stuk herkenbaar door zijn vrolijke, positieve en soms emotionele teksten. Naast zijn solowerk heeft Gers Pardoel ook samengewerkt met verschillende artiesten, zoals Guus Meeuwis, Doe Maar, The Opposites etc.

Naast zijn muziekcarrière is Gers Pardoel ook actief op televisie. In Vlaanderen was hij jurylid bij The Voice Kids en presenteerde hij 'Come Dance With Me'. Tot slot heeft Gers Pardoel in de loop der jaren meerdere nationale en internationale prijzen gewonnen, waaronder de Edison Pop Award en verschillende 3FM Awards en TMF Awards.

Gers Pardoel is inmiddels uitgegroeid tot een van de meest succesvolle Nederlandse rappers van dit moment en heeft ook in Vlaanderen een grote fanbase opgebouwd. Zijn oprechte teksten, gecombineerd met zijn kenmerkende zachte stem, maken hem uniek in de Nederlandse rapscene.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over