De Café Corsari Concerts worden afgetrapt door Guido Belcanto. De koning van het levenslied komt met zijn band en een Decaporgel voor de eerste keer langs bij Tomas en Freek. Belcanto zingt al 25 jaar lang over de tragiek van het leven, gebroken harten, plastieken rozen en botsauto’s. Ieder optreden is altijd uitverkocht, zijn teksten zijn vaak melancholisch maar toch is het altijd een feest als Belcanto zingt. Op zijn jongste cd staat het nummer Belcanto is de grootste ster die je ooit van zo dichtbij zag. Waarschijnlijk heeft hij nog gelijk ook.

Paulien Cornelisse is een Nederlandse cabaretière die momenteel toert met haar de derde voorstelling Maar ondertussen. Paulien is bezeten door taal. Ze schrijft er over in haar boek Taal is zeg maar echt mijn ding en praat erover in De wereld draait door. In Vlaanderen werd ze ook bekend door haar deelname aan De slimste mens ter wereld. Zo’n slimme, mooie en grappige vrouw moet in de zetel bij Tomas en Freek zitten.

Breuken aan de nek, het sleutelbeen en het scheenbeen. Dat was het zware verdict voor Kevin De Weert na een valpartij in de Vuelta begin september. Bijna drie maanden later kruipt hij voor het eerst op een fiets en mag hij ook voor het eerst op café, bij Tomas en Freek.

Café Corsari: op maandag om 21.25 u. op Eén.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: