Laura Lynn en Christoff schlageren voor de 10de keer, ook Jan Smit is opnieuw van de partij!

Met Schlagerfestivaldebutanten Belle Perez en Lissa Lewis, vaste waarden Lindsay, De Romeo’s en Bart Kaëll en publiekslievelingen Roxeanne & André Hazes Jr., hebben al heel wat festivalgangers zich verzekerd van tickets voor Het Schlagerfestival 2016. De rush naar kaartjes voor de 11de editie zal de komende dagen alleen maar groter worden, zeker nu ook Christoff, Laura Lynn en Jan Smit toegevoegd worden aan de line-up. De eerste twee zijn met 10 deelnames aan het festival meteen ook de absolute recordhouders. Voor Jan Smit wordt het, op algemeen publiek verzoek, de 2de keer dat hij erbij is. Het Schlagerfestival vindt plaats tijdens het laatste weekend van maart en het eerste van april 2016. Tickets kan je bestellen via www.hetschlagerfestival.be

Stijging

Ook al moet de winter nog beginnen, er zijn heel wat mensen die nu al vooruitblikken naar het voorjaar van 2016, en meer bepaald naar Het Schlagerfestival 2016. “Onze 10de editie was het voorbije jaar niet alleen een feesteditie, ze was met een straatlengte voorsprong ook onze meest succesvolle. Een opvallend gevolg van de afgelopen succeseditie, is dat mensen massaal tickets bestellen voor volgend jaar. Er was al een stijging te noteren van 20 % betreffende de groepsverkopen. Diezelfde lijn wordt nu ook doorgetrokken naar de reguliere ticketverkoop. Meer dan ooit zit ons festival in de lift”, zegt Jan Van Esbroeck namens mede-organisator PSE Belgium.

Recordhouders

Het publiek dat op vrijdag 25, zaterdag 26, Paasmaandag 28 maart en zaterdag 2 april afzakt naar de Hasseltse Ethias Arena, krijgt opnieuw waar voor z’n geld, want de organisatoren hebben ook nu weer zorgvuldig hun huiswerk gemaakt. “We blijven gaan voor een gezonde muzikale mix van nieuwkomers, waar Belle Perez en Lissa Lewis mooie voorbeelden van zijn, én vaste waarden”, zegt Friedl Teirlinck van mede-organisator Medialaan. Christoff en Laura Lynn worden met 10 festivaldeelnames de absolute recordhouders. “Na afloop van elke show houden we steekproeven en doen we rondvragen bij een deel van onze bezoekers. De vraag: “Wie moet er volgend jaar opnieuw bij zijn?”, wordt vaak beantwoord met Christoff, Laura Lynn en De Romeo’s. Drie voorbeelden van vaste waarden op Het Schlagerfestival, die we ook uitspelen in onze nieuwe tv-spot”, zegt Friedl Teirlinck.

Jan Smit

Vier jaar na zijn eerste succesvolle doortocht op het Schlagerfestival, schrijft Jan Smit in 2016 het langverwachte vervolgverhaal en daar is hij best blij mee; “Mijn eerste doortocht op Het Schlagerfestival was voor mij onvergetelijk. Het festival heeft ertoe bijgedragen dat mijn band met het Vlaamse publiek sterker en hechter werd. Ik voel mij zo thuis bij jullie, dat ik nu al uitkijk naar de festivaldagen samen met al die fijne collega’s, waarvan er een aantal inmiddels vrienden zijn geworden”.

Wie zijn jaarlijkse vaste afspraak op Het Schlagerfestival 2016 niet wil mislopen of wie het festival voor de eerste keer wil ontdekken, kan best tijdig z’n tickets reserveren via www.hetschlagerfestival.be

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: