Het gelijknamige album komt uit op 8 maart

‘Oh Dear’ is de heerlijke openingstrack van het gelijknamige – en al even heerlijke – album van Isolde Lasoen dat op 8 maart verschijnt. De semi-psychedelische, 70’s noir-soundtrack-esque accenten blenden perfect met de sublieme popmelodie, en dit allemaal door La Lasoen herself gecomponeerd! Een indrukwekkende titeltrack voor een Grande Dame die De Lage Landen én Frankrijk aan haar voeten heeft.

In Frankrijk is haar duet met Bertrand Burgalat en vorige single ‘Douce Mélancolie’ uitgegroeid tot een fikse radiohit (Nova, FIP, RFI, ...) en – cérise sur le gâteau – is het album, opgenomen in de ‘Sélection FIP’ (een selectie 'albums van de maand' in diverse genres) bij de gerenommeerde Parijse radiozender met dezelfde naam … ‘Sélection FIP’ was een stevige duw in de rug voor 'Julius' en Meskerem Mees bij onze zuiderburen in 2020/2021, dus fingers crossed (doigts croisés) voor Isolde Lasoen!

Isolde Lasoen gaat ook veel optreden, in België en in Nederland (clubshows én festivals) en misschien binnenkort dus in Parijs!

Luister | Spotify | Apple Music | Deezer | YouTube

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over