Jani schiet deze week Wendy ter hulp, een 26-jarige vamp uit Limburg. Als verkoopster in een trendy kledingwinkel, straalt Wendy een en al mode en lifestyle uit. Maar achter die opvallende look, die ontelbare schoenen en evenveel handtassen schuilt een heel onzeker meisje. Enkele jaren geleden woog Wendy heel wat zwaarder. Maar toen de weegschaal 80 kilo aangaf, had ze er écht genoeg van en besloot ze er iets aan de doen. De kilo’s vlogen eraf, haar bruine lokken ruilde ze in voor lange blonde extentions en de oude Wendy maakte plaats voor en nieuwe, wulpse, zonnebankbruine stoot.

Jani waant zich in Hollywood als hij met Wendy in haar megadressing verdwaalt. Maar die shiny en shimmering façade van de Limburgse heeft ook een schaduwkant: de juiste mannen aantrekken is dankzij haar stoeipoes-look een regelrechte mission impossible. En daar wil Jani iets aan doen. Op de testdate merken Jani en personal coach Ilse Van Acker dat Wendy niet verder komt dan een oppervlakkige babbel, tsjokvol clichés. Zo lijkt ze voor de mannen meteen een gemakkelijke prooi voor een wilde avond, maar dat is nu net allesbehalve wat Wendy zelf wil.

Wendy moet even van haar torenhoge stiletto’s terug op de begane grond komen en daar is Jani de geknipte man voor. Een volwassen en vrouwelijke look, dat zal de schoonheid van Wendy écht eer aandoen. Ilse moet Wendy overtuigen dat echte schoonheid vanbinnen zit en dat het aan haar is om te laten zien wie ze echt is.

Wanneer Wendy haar bimbo-gehalte uiteindelijk onder controle krijgt, is het opnieuw tijd om te daten. Een speeddate moet haar zelfvertrouwen opkrikken en haar voorbereiden op het echte werk. Want Jani heeft ook voor haar een sprookjesachtige avond in petto…

Jani vanavond om 21u bij VIJF

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over