Jens Dendoncker, het meest veelzijdige comedytalent dat West-Vlaanderen voortbracht sinds Yves Leterme, keert eindelijk terug naar het podium. De tour van zijn tweede stand-up show ‘Het zou grappig zijn als het niet zo triestig was’ gaat op 20 januari 2024 van start. Tickets zijn nu verkrijgbaar.

HET ZOU GRAPPIG ZIJN ALS HET NIET ZO TRIESTIG WAS
In ‘Het zou grappig zijn als het niet zo triestig was’ vertelt Jens Dendoncker zonder schroom over zijn eigen leven; van de backstage van The Masked Singer tot de therapieruimte op de psychiatrische afdeling. Van het aansnijden van de taart op zijn eerste communie tot zijn eerste (en tot hiertoe enige) onenightstand. Mocht het allemaal een beetje té eerlijk worden, troost u dan met de gedachte dat het allemaal grappig zou zijn als het niet zo triestig was.

THE HOMECOMING SHOW
De tour wordt afgetrapt met 'The Homecoming Show'. Dendoncker is precies tien jaar bezig met stand-up comedy. Daarom keert hij terug naar de parochiezaal waar het allemaal begon: Zaal Malpertus in Heestert. Op 20 januari 2024 wordt de zaal waarin hij menig Chirofuif beleefde, omgebouwd tot een echte comedytempel voor de première van ‘Het zou grappig zijn als het niet zo triestig was’.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over