Avril Lavigne komt niet op haar eentje naar Vorst Nationaal op 21 juni. De rebelse zangeres zorgt voor een verrassing van formaat! Avril zal worden vergezeld door de Jonas Brothers. En die zijn zowat de hype der hypes in thuisland Amerika op dit moment. In 2006 heeft het trio het publiek aldaar letterlijk verleid met hun debuutplaat. Hun populariteit is indrukwekkend, maar Joe (18), Nick (15) en Kevin (20) willen meer. Ze staan vol ongeduld te trappelen om ook Europa te veroveren. In hun koffers brengen ze alvast hun spraakmakende nieuwe album mee. Bereid je voor om weg te smelten bij dit nieuwe muzikale fenomeen!

Avril Lavigne is na een lang stilte terug met haar derde album 'The Best Damn Thing'. Met haar catchy punk rock sound weet de mooie Avril haar energie kwijt te raken in naar eigen zeggen de beste plaat die ze ooit heeft gemaakt. Grote namen zoals Dr. Luke (Pink), Rob Cavallo (Green Day, My Chemical Romance) en echtgenoot Deryck Whibley (Sum 41) werkten mee aan het nieuwe album.

Eergisteren gaf Avril de aftrap van het Europese luik van haar Best Damn Tour 2008 in Glasgow. Op zaterdag 21 juni staat ze op de planken van Vorst Nationaal met de Jonas Brothers in haar voorprogramma.

Avril Lavigne met Support act: Jonas Brothers: "Best Damn Tour"
Zaterdag 21 juni - 20u00
Vorst Nationaal, Brussel

Tickets kunnen gereserveerd worden via Proximus Go For Music of via www.proximusgoformusic.be voor online tickets.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: