1, 2 en 12 mei zijn feestdagen. Ketnet volgt dan de vakantieprogrammering en zendt ook twee nieuwe animatiereeksen uit. Nieuw is dat het Ketnet-pakket drie keer per dag in een programmablok wordt uitgezonden. Het grote hoogtepunt is de uitzending van het KetnetPOP-concert.

KetnetPOP: het concert
Op 3,4 en 5 april was er in Antwerpen het KetnetPOP-concert. Elf ex-kandidaten van Junior Eurosong (Bab, Matt, Yuri, Mijn broer en ik, Melissa, Jess’n Emmy, Max, Thor en Nicolas) brachten samen een concert. Ketnet heeft dit concert opgenomen. Wie het nog eens wil bekijken kan dat in drie 'super'-afleveringen van 'KetnetPOP: ‘de making-of’ met fragmenten uit de show, unieke backstagebeelden en interviews met de Juniors na hun première. Met gastoptredens van Wim Soutaer en onder muzikale begeleiding van de Ketnetband.

KetnetPOP: het concert: Op 1,2 en 12 mei om 11 uur: De programma’s
Er zijn zeven programmablokken per dag. K'tje van Ketnet is er voor de allerkleinsten van 7 tot 8 uur met oa Hopla, Draakje en Piet Piraat. Gert en Samson maken hun opwachting om 8 uur.
Om 8.30 uur start het programmablok - dat ook in een lus wordt aangeboden - met de Smurfen, Miss BG, George van de jungle, Drie vrienden en Jerry, GoIV, Peperbollen, Shuriken school, Kika & Bob en Hier is Ian. (Deze programma’s zijn ook te bekijken van 12.25 tot 15 uur en van 15 tot 17.35 uur.)
Om 11 uur is het tijd voor KetnetPOP. Om 17.35 uur schakelt Ketnet over op de normale dagelijkse programmering. Feestdag of niet, Karrewiet brengt het nieuws van de dag.

Nieuw
Shuriken school: Animatiereeks over een ninjaschool.
Shuriken School is geen gewone school. Het is een school waar je ninjitsu krijgt. Ninjitsu is de vechterskunst die ninja's gebruiken. Ze leren bijv. tegen muren op te rennen en bliksemsnel te bewegen. Er is nog een andere ninjaschool – Katana - in de stad. De leerlingen van Katana zijn de bad guys en een bad girl van de serie. De serie speelt zich af in een stad in Japan, Tokirohama, maar de leerlingen komen van over de hele wereld.
Meer info: ketnet.be of http://www.shurikenschool.com/

Hier is Ian: Canadese tekenfilmserie over de twaalfjarige Ian Keley.
Ian wil graag filmregisseur worden en heeft een levendige fantasie. Helaas vindt zijn familie dat maar niets. Hij droomt van een Oscar en bereidt alvast zijn speech voor. Deze reeks zit vol verwijzingen naar ‘grote’ films.
Meer info: ketnet.be of http://www.beingian.com/

Ketnetpop op 1,2 en 12 mei van 7 tot 20 uur

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: