Kinepolis Group NV kondigt aan dat zij een volgend inkoopprogramma eigen aandelen start in uitvoering van de door de Buitengewone Algemene Vergadering verleende machtiging van 19 oktober 2012.

Kinepolis Group NV kondigt aan dat de vennootschap op 9 september 2014 start met een volgend inkoopprogramma eigen aandelen waarbij een tussenpersoon wordt gemachtigd om voor rekening van Kinepolis Group NV tussen 9 september 2014 en 27 februari 2015, eigen aandelen in te kopen, op de beurs of buiten de beurs, voor een bedrag van maximum 30 mio euro gespreid over de totale looptijd van het programma en dit voor een maximum van 1.500.000 eigen aandelen.

De inkoop van eigen aandelen kadert in de reeds in 2011 aangekondigde strategie tot optimalisatie van de kapitaalstructuur van Kinepolis Group met het oog op de verhoging van de waardecreatie voor de aandeelhouders en zal gebeuren binnen de voorwaarden van de machtiging door de Buitengewone Algemene Vergadering op 19 oktober 2012 aan de raad van bestuur gegeven om, onder bepaalde voorwaarden, over te gaan tot inkoop van maximum 5.865.505 (*) eigen aandelen met het oog op vernietiging. Na afloop van het vorige inkoopprogramma dat liep tussen 27 mei 2013 en 21 februari 2014 kunnen er onder voormelde machtiging nog 4.458.645 (**) eigen aandelen ingekocht worden.

De timing van de inkoop van eigen aandelen ingevolge het programma is afhankelijk van een verscheidenheid van factoren waaronder de marktvoorwaarden. Het programma kan op ieder ogenblik stopgezet worden. Tijdens de looptijd van het programma zal de vennootschap op geregelde tijdstippen en in overeenstemming met de van toepassing zijnde regelgeving, de markt informeren over de ingekochte aandelen.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over