10 dagen, 10 muziekstijlen, 10 keer feest

De Gentse Feesten staan voor de deur. Dat betekent: tien dagen lang genieten van theater, animatie, feest en ambiance. Én van KLANKFEST. Vanaf vrijdag 17 juli krijg je tien dagen lang het allerbeste van de Gentse muziekscène voorgeschoteld in de prachtige concertzaal van VOORUIT. Elke avond krijgt een ander thema. Van ‘pure techno’, ‘underground disco madness’ en ‘vettige Rock’n Roll en indie-tunes’. Zo wordt er elke dag een ander publiek aangesproken.

Het eerste weekend van KLANKFEST kent alvast een vliegende start. Vrijdag 17 juli wordt de aftrap gegeven met ‘De beste house- en techno-beats, not for pussies!’. De gerenommeerde Gentse undergroundclub Decadance zorgt samen met Tijgerkracht voor een heus tech-house-feestje.

Zaterdag 18 juli maak je ‘Een muzikale trip doorheen ons Belgische elektronische verleden’. Verwacht je aan een op en top Belgische line-up en originele club-vibes: van popcorn, new beat en house tot pure 90’s trance en techno sounds. Praga Khan, Phi Phi, Quincy, Sven Van Hees, Eric B, Dikke Ronny, Mo & Benoelie tekenen present.

Dé allergrootste naam op de affiche is ongetwijfeld DJ Snoopadelic. Oftewel niemand minder dan Snoop Dogg. Hij doopt de Vooruit op zondag 19 juli om tot ‘Urban & Hip-hop Night’. Tijdens zijn twee uur durende dj-set zet ‘the godfather’ van de Amerikaanse Rap en Hip-hop scène de zaal ongetwijfeld in lichterlaaie. En goed nieuws voor de Snoop-fans, er zijn nog tickets!

Het eerste weekend van KLANKFEST belooft alvast legendarisch te worden. Om nog maar te zwijgen van de dagen erna. De volledige line-up vind je op de website www.klankfest.be

Er zijn nog een 100-tal combitickets te koop, waarbij je 99 euro betaalt voor tien dagen KLANKFEST. Voor een enkele avond betaal je 15 of 19 euro. Een ticket voor de Urban & Hip-hop Night met DJ Snoopadelic kost je 29 euro.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Klankfest
Datum: 
17 juli 2015 t.e.m. 26 juli 2015
Locatie: 
Vooruit, Gent

Reservatie:

Meer over